2017. június 27., kedd, László napja

Címke: növekedés

52 cikk 1/6 oldal

KSH: még tovább gyorsult a keresetek növekedése

Áprilisban, a márciusi 12,8 százalék után, a bruttó és a nettó átlagkereset 14,6 százalékkal volt magasabb, mint egy évvel korábban. Az év első négy hónapjában 11,9 százalékkal nőttek a keresetek az előző év azonos időszakához viszonyítva – jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). A keresetek harmadik hónapja mutatnak kétszámjegyű éves növekedést.

Meredeken emelkedik az iszlamista szélsőségesek száma Svédországban

Néhány százról több ezerre nőtt az iszlamista szélsőségesek száma az elmúlt években Svédországban, de közülük csak kevesen jelentenek valódi veszélyt a társadalomra – mondta el Anders Thornberg, a svéd titkosszolgálat (SAPO) vezetője pénteken.

Nő a lakásépítések száma Nyíregyházán

Az idén az első öt hónapban csaknem annyi lakásépítési engedélyt adtak ki Nyíregyházán, mint tavaly egész évben – közölte a városháza sajtószóvivője az MTI-vel.

Szaktárca: az ipari termelési adatot a dinamikus növekedés befolyásolta

Az ipari termelés adatát az előző hónapok dinamikus növekedése befolyásolta, és az, hogy három munkanappal kevesebb volt áprilisban az előző év azonos időszakához képest – mondta Pomázi Gyula, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) iparstratégiáért és gazdaságszabályozásért felelős helyettes államtitkára szerdán az M1 aktuális csatornán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) által közölt adatokra reagálva.

A Magyar Posta minden üzletága növekedett 2016-ban

A Magyar Posta Zrt. minden üzletágában, így a levél- és csomagforgalom, a csekkbefizetés, a pénzügyi szolgáltatások, valamint a beruházások tekintetében is növekedést ért el tavaly – közölte a Magyar Posta Zrt. szerdán az MTI-vel.

52 cikk 1/6 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!