2017. április 27., csütörtök, Zita napja

Címke: növekedés

39 cikk 1/4 oldal

Nőtt a hagyományos kivitelű számítógépek értékesítése Kelet-Közép-Európában

Az első negyedévben nőtt a kelet-közép-európai régióban a hagyományos kivitelű személyi számítógépek értékesítése, ami az amerikai International Data Corporation (IDC) informatikai és távközlési piackutató vállalat legfrissebb elemzése szerint a közel-keleti és afrikai térségben még csökkenő eladások figyelembe vételével együtt is a piac stabilizálódására utal.

Meredeken emelkedett a Volkswagen működési profitja

Meredeken, 28 százalékkal emelkedett a Volkswagen (VW) német autógyártó csoport rendszeres tevékenységből származó nyeresége január-márciusban, köszönhetően annak, hogy a névadó márka kilábalni látszik a károsanyag-kibocsátási botrányból.

A lengyel autóipar beérheti a csehországit

Megvalósulni látja a Gazeta Polska Codzienna lengyel napilap Mateusz Morawiecki miniszterelnök-helyettes jóslatát arról, hogy a lengyel autóipari ágazat termelése rövidesen beéri a cseh autóiparét.

Varga Mihály szerint gyorsulhat a növekedés

A nemzetgazdasági miniszter szerint az elmúlt években elért eredményeknek köszönhetően az ez évre várt 4,1 százalékos növekedés jövőre tovább gyorsulhat.

A német példa segíthet a hazai munkaerőhiányon

A cégek nem bánták meg, hogy Magyarországon beruháztak, jelentős részük bővülést tervez, azonban növekedést visszafogó tényezőnek látják a munkaerőhiányt.

39 cikk 1/4 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!