2017. október 21., szombat, Orsolya napja

Címke: NGM

94 cikk 1/10 oldal

Az erős bankok segítik az előremenetelt

A hazánk hosszú távú érdekeit szem előtt tartó, erős pénzügyi szektor nagymértékben segítheti Magyarország előre­jutását – jelentette ki csütörtökön Varga Mihály.

NGM: sikeres a bankkártya-elfogadóhelyek telepítési programja

Rendkívül sikeres a tavaly indított bankkártya-elfogadóhely telepítési program, az első lépcsőben a 2017. december 31-ig vállalt 30 200 terminálnak már több mint a felét forgalomba helyezték a programban részt vevő szolgáltatók. A most meghirdetett újabb 30 ezer terminállal a közeljövőben az online pénztárgépekhez viszonyított lefedettség megközelíti majd a 80 százalékot. Az újabb elfogadóhelyek telepítésének költségvetési forrását a kormány már korábban biztosította – közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) az MTI érdeklődésére.

Nemzetgazdasági tárca: változatlanul stabil az államháztartás

Változatlanul stabilitás jellemzi az államháztartást, miközben a költségvetés biztosítja a szükséges forrásokat a kormány gazdaság- és társadalompolitikai céljainak megvalósításához – közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) csütörtökön az MTI-vel.

Autópályán előzzük meg Ausztriát

Lázár János egy egri szakmai fórumon bejelentette, hogy 2022-re hazánkban hosszabb lesz az autópálya-hálózat, mint Ausztriá­ban.

Véget ért az alacsony bérek korszaka

Tavaly adócsökkentéseket tartalmazó szövetségeket lehetett kötni a vállalkozókkal, ezzel pedig véget vetettünk az alacsony bérek korszakának – emelte ki a kormányfő.

94 cikk 1/10 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!