2017. augusztus 23., szerda, Bence napja

Címke: népszerűség

9 cikk 1/1 oldal

Eddig tartott Macron népszerűsége

Vége lenne a tavasszal még kitapintható Macron-eufóriának? Úgy tűnik, egyelőre igen. „A franciák kiszerettek Macronból”, írta a minap a Le Figaro.

Jelentősen csökkent Macron népszerűsége

Jelentősen csökkent Emmanuel Macron francia elnök népszerűsége júliusban: 54 százalékos volt, 10 százalékponttal kevesebb, mint az előző hónapban a Journal du Dimanche című francia hetilap megbízásából elvégzett közvélemény-kutatás szerint.

Miniszterelnök lenne Csehország Trumpja

Andrej Babis önmagát a jelenlegi korrupt politikai elit elleni harcosként határozza meg, pártja pedig tartósan 30 százalék felett mozog.

Nem segített az MSZP-n Botka László színre lépése

Míg a kormánypártokkal nagyjából 2,4 millióan szimpatizálnak, a szocialistákkal mindössze 600 ezren, ami jóval elmarad a Botka által korábban megcélzott egymillió új támogatótól.

Az orosz biztos pártválasztók 82 százaléka Putyinra szavazna

Az orosz szavazók 66 százaléka azt szeretné, ha 2018 után is Vlagyimir Putyin lenne az elnök, a biztos pártválasztóknak pedig a 82 százaléka szavazna – derült ki a Jurij Levada Független Elemzőközpont hétfőn nyilvánosságra felméréséből.

Tovább csökkent a Schulz vezette német szociáldemokraták népszerűsége

Tovább csökkent a Martin Schulz vezette Német Szociáldemokrata Párt (SPD) választói támogatottsága, egy vasárnap ismertetett felmérés szerint az őszi szövetségi parlamenti (Bundestag-) választásra készülő pártot az öt évvel ezelőtti választáson elszenvedett vereségnél is nagyobb kudarc fenyegeti. A meredeken csökkenő népszerűségű szociáldemokraták vezetőit már az előző kancellárjelölt, Peer Steinbrück is bírálja.

9 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!