2017. október 20., péntek, Vendel napja

Címke: népszerűség

8 cikk 1/1 oldal

A nagyobb, újszerű lakások iránt nőtt legerősebben a kereslet

Egy év alatt trendszerűen nőtt a nagyobb alapterületű, új és újszerű otthonok iránti kereslet, ami a családi otthonteremtési kedvezménynek (csok), a kedvezőbb hiteleknek és a lakásfejlesztők intenzív kampányának köszönhető – derül ki az Otthontérkép friss felméréséből.

Harmadikként akár első is lehet

Baji Balázs a londoni atlétikai világbajnokságon szerzett bronzérmével nemcsak a 110 méteres gátfutás legszűkebb elitjébe robbant be.

Orbán Viktort elismerik Bulgáriában

A magyar miniszterelnök, a neoliberálisokat leszámítva, egyaránt közkedvelt mindegyik bolgár politikai pártban, illetve az állampolgárok között is.

Térségünk vegyesen ítéli meg Angela Merkelt

A vizsgált országokban átlagosan közel kétszer többen vannak jó véleménnyel Merkelről (54,5 százalék), mint akik a szociáldemokrata kancellárjelöltet preferálják (27).

Kevésbé szimpatizálnak a magyarok Merkellel és Schulzal

A magyarok kevésbé szimpatizálnak Angela Merkel német kancellárral és Martin Schulz német szociáldemokrata kancellárjelölttel, az Európai Parlament korábbi elnökével, mint több más közép-európai ország lakosai – derül ki a Nézőpont Intézet közvélemény-kutatásából.

Harcias elnöki retorika

A francia elnök jelezte, hogy a terrorizmus felszámolása érdekében szeretné elérni az azt finanszírozó valamennyi tényező átláthatóságát.

Eddig tartott Macron népszerűsége

Vége lenne a tavasszal még kitapintható Macron-eufóriának? Úgy tűnik, egyelőre igen. „A franciák kiszerettek Macronból”, írta a minap a Le Figaro.

Jelentősen csökkent Macron népszerűsége

Jelentősen csökkent Emmanuel Macron francia elnök népszerűsége júliusban: 54 százalékos volt, 10 százalékponttal kevesebb, mint az előző hónapban a Journal du Dimanche című francia hetilap megbízásából elvégzett közvélemény-kutatás szerint.

8 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!