2017. december 16., szombat, Etelka, Aletta napja

Címke: népszerűség

10 cikk 1/1 oldal

A párt EU-képviselője szerint is vállalhatatlan a Jobbik

Vona Gábor politikai bénázása úgy tűnik meghozta a gyümölcsét. Morvai Krisztina Jobbiktól való elhatárolódása után Novák Előd és csapata is arra vár, hogy megpuccsolják a köpönyegforgató pártelnököt.

A horvát államfő népszerűsége nőtt, a főbb pártoké csökkent

Nőtt Kolinda Grabar-Kitarovic horvát államfő népszerűsége az után, hogy többször is bírálta a jobboldali Horvát Demokratikus Közösség (HDZ) által vezetett kormányt, ugyanakkor csökkent a vezető pártok támogatottsága – írta a Jutarnji List című horvát napilap vasárnap.

Tovább nőtt a Fidesz népszerűsége

A Tárki adatai szerint a teljes népesség körében a Fidesz–KDNP tábora a júliusi 35 százalék után 39 százalékra, a pártválasztók között pedig 55 százalékról 59 százalékra nőtt.

A kormánypártok további erősödését mérték

A Tárki adatai szerint a a teljes népességen belül 17 százalékponttal, a pártválasztók körében pedig 20 százalékponttal növelte táborát a Fidesz-KDNP 2015 júliusa és 2017 októbere között.

Budapesten is egyre népszerűbb a Fidesz

A kormánypártnak harmadik hónapja nő a támogatottsága, szeptember és október között 27-ről 30, a fővárosban pedig 22-ről 37 százalékra emelkedett.

A nagyobb, újszerű lakások iránt nőtt legerősebben a kereslet

Egy év alatt trendszerűen nőtt a nagyobb alapterületű, új és újszerű otthonok iránti kereslet, ami a családi otthonteremtési kedvezménynek (csok), a kedvezőbb hiteleknek és a lakásfejlesztők intenzív kampányának köszönhető – derül ki az Otthontérkép friss felméréséből.

Harmadikként akár első is lehet

Baji Balázs a londoni atlétikai világbajnokságon szerzett bronzérmével nemcsak a 110 méteres gátfutás legszűkebb elitjébe robbant be.

Orbán Viktort elismerik Bulgáriában

A magyar miniszterelnök, a neoliberálisokat leszámítva, egyaránt közkedvelt mindegyik bolgár politikai pártban, illetve az állampolgárok között is.

10 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!