2018. január 20., szombat, Fábián, Sebestyén napja

Címke: népszavazás

10 cikk 1/1 oldal

Kitiltás

Mit várjunk most a liberális véleményterroristáktól, amikor a demokratikusan nagy többséggel megválasztott kormány ismét megkapva a kellő támogatást, érvényt szerez az emberek akaratának?

Tarlós István: Képmutatók akarnak népszavazást

Szavai szerint képmutatás, hogy olyanok akarnak népszavazást kezdeményezni az akadálymentesítésről, akik közel 80 milliárd forintos adósságot hagytak a városra.

Népszavazás Láriferiről?

Így viszont kevés a remény arra, hogy a csökönyös Láriferi egyszer csak magába száll, fülig pirul, majd bocsánatot kér a nemzettől. Arra ugyan várhatunk…

Egyelőre nem lesz szünnap december 24.

Nincs meg a szükséges kétszázezer aláírás december 24-e munkaszüneti nappá nyilvánításáról szóló népszavazás kiírásához.

A katalánok negyede állt ki a függetlenség mellett

A katalánok mindössze 24 százaléka szeretné, ha a december 21-i helyi parlamenti választásokat követően folytatódna a függetlenségi folyamat – derült ki egy friss felmérésből.

Érdektelenség övezi az aláírásgyűjtést

A Magyar Idők kérdésére megoszlott az érdekképviseletek véleménye azzal kapcsolatban, hogy a munkavállalók körében mennyire ismert az újabb munkaszüneti nap bevezetésének lehetősége.

Stratégiai határátkelőt vett ellenőrzése alá az iraki haderő

Az iraki haderő átvette a kurd autonóm régióból Törökországba vezető határátkelőhely ellenőrzését Irak központi hadereje kedden átvette az észak-iraki kurd autonóm régióból Törökországba vezető Halil Ibrahim határátkelőhely ellenőrzését – számolt be róla a Dogan török hírügynökség.

A kurd kormány kész felfüggeszteni a függetlenségi népszavazás eredményét

Az iraki kurd régió kormánya szerda hajnalban nyilatkozatot tett közzé, amely szerint kész felfüggeszteni a Kurdisztán függetlenségéről egy hónapja tartott népszavazás eredményét és nyílt párbeszédet kezdeni Bagdaddal az iraki alkotmány alapján – jelentette a Rudau kurd televízió.

10 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!