2017. május 23., kedd, Dezső napja

Címke: Nemzetközi Valutaalap

10 cikk 1/1 oldal

Birodalmi játszmák

Nem az Orbán-kormány találmánya, hogy Brüsszel igyekezne egységesíteni az unióban az adórendszert. Ezt pedig a gazdagabb államok nyomására tenné.

Stabil lábakon

Felpörgette a fordulatszámot a balliberális sajtótábor, amely már az országos elégedetlenség jelének próbálja beállítania a CEU ürügyén szervezett utcai tüntetéseket.

Na, most lett elegem Gyurcsányból

Gyarapodás: Gyurcsány időszakában jutott gazdasági válságba az ország. Eközben ő egyébként valóban gyarapodott, méghozzá nem is kicsit, hanem nagyon is.

Robbanás volt az IMF párizsi irodájában

Felrobbant egy levélbomba az IMF párizsi székházában, egy ember könnyebben megsérült. A rendőrség nagy erőket mozgósított az ügyben.

Az IMF szerint is kedvező a gazdaság helyzete

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a napokban hangsúlyozta, hogy Magyarország továbbra is nyitva hagyja egy esetleges devizakötvény kibocsátásának kérdését.

Az IMF delegációja szerint kedvezőek az ország középtávú kilátásai

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) tájékoztatása szerint a Nemzetközi Valutaalap (IMF) küldöttsége kedvezőnek nevezte az ország középtávú kilátásait a magyar gazdaság stabil növekedése, valamint kockázatainak a hagyományos és nem hagyományos eszközökkel folytatott sikeres mérséklése következtében, egyben hangsúlyozták a versenyképességi fordulat folytatásának szükségességét.

Sikkasztás miatt 4 év börtön a Nemzetközi Valutaalap volt vezetőjének

Sikkasztás miatt négy és fél év szabadságvesztésre ítélte csütörtökön a madridi központi büntetőbíróság Rodridgo Ratot, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) egykori spanyol vezetőjét, volt gazdasági minisztert, amiért másokkal együtt összesen több mint tizenötmillió eurót (4 milliárd 660 millió forint) költött el saját célra a harmadik legnagyobb spanyol bank, a Caja Madrid pénzéből éveken át.

10 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!