2018. január 23., kedd, Zelma, Rajmund napja

Címke: Nemzeti Fejlesztési Minisztérium

15 cikk 1/2 oldal

Idén is elindul a Vándortábor program

Idén is elindul a Vándortábor program felső tagozatos és középiskolás diákoknak 14 új útvonalon, idén az erdei és vízi vándortáborok mellett kerékpáros táborra is lehet jelentkezni.

Gyarapodó konténerek Budapest–Belgrád között

A Budapest–Belgrád vasútvonal hasznosságáról, gazdasági hatásairól tettek fel írásbeli kérdéseket a képviselők, a választ a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára adta meg.

NFM: 900 kilométer gyorsforgalmi út épül 2022-ig

A közlekedésfejlesztés az elmúlt évek kormányzati politikájának nyertese Magyarországon, ezt támasztja alá, hogy a kormány 2022-ig 2500 milliárd forintot fordít 900 kilométernyi gyorsforgalmi úthálózat építésére, a pénz 55 százalékát a magyar költségvetés, 45 százalékát pedig az Európai Unió biztosítja – mondta Homolya Róbert, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) közlekedéspolitikáért felelős államtitkára sajtótájékoztatón szerdán, Budapesten.

Otthon melege program: négyszeres lett a keretösszeg

A háztartási nagygépek cseréjét támogató Otthon melege alprogram eredetileg 600 millió forint keretösszegét 2,6 milliárd forintra emelte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.

Mindenhol megszervezik az idősek oktatását

A múlt héten jelentette be a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, hogy a kormány döntése értelmében több mint 500 hátrányos helyzetű településre terjesztik ki a speciális programot.

15 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!