2017. június 28., szerda, Levente, Irén napja

Címke: németország

223 cikk 1/23 oldal

Hat feltételezett dzsihadista terroristát fogtak el

Egy nemzetközi akció keretében őrizetbe vették az Iszlám Állam (IÁ) dzsihadista terrorszervezet hat feltételezett tagját három európai országban – közölte szerdán a spanyol belügyminisztérium.

Családra lelt a világ legfurább kihalt állata

A világ legfurcsább, már kihalt állata, a tevéhez hasonló testű és ormányos Macrauchenia azóta izgatja a biológusokat, amióta Charles Darwin a 19. században felfedezte a csontvázát, kedden viszont tudósok bejelentették, hogy megtalálták a családját.

Tűzbiztonsági okok miatt kiürítenek egy lakóépületet Wuppertalban

Kiürítenek egy lakóépületet a németországi Wuppertalban, mert külső burkolata hasonló anyagból készült, mint a gyúlékony szigetelés miatt leégett londoni Grenfell Toweré – közölte kedden az Észak-Rajna-Vesztfália tartományi város vezetése.

Behódolt Merkel a melegházasság ügyében

Németországban a jobbközép CDU/CSU pártszövetség vezetői, Angela Merkel kancellár és Horst Seehofer bajor miniszterelnök nem ellenzik többé a melegházasság bevezetését.

Sigmar Gabriel tévésorozathoz hasonlította az Öböl menti viszályt

Sigmar Gabriel német külügyminiszter szerint „nagyon provokatív” és teljesíthetetlen követeléseket is támasztanak a Katart elszigetelő államok a blokád visszavonásának feltételeként, de akár kedvező hatása is lehet a viszálynak, mert csökkenhet a terrorizmus pénzügyi támogatása.

Cristiano és a magyar Kocka

Befejeződtek a csoportküzdelmek a labdarúgó Konföderációs Kupán. Szégyenszemre kiesett a házigazda orosz válogatott, miután 2-1-re kikapott Mexikótól.

223 cikk 1/23 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!