2017. május 22., hétfő, Júlia, Rita napja

Címke: németország

239 cikk 1/24 oldal

Lelepleztek egy nemzetközi betörő klánt Münchenben

Lelepleztek egy kiterjedt családi hálózatba, klánba szerveződött betörőbandát Münchenben, a bajor főváros rendőrségének hétfői adatai szerint a csoport kapcsolatba hozható a németországi lakásbetörések csaknem 20 százalékával.

Daimler: még néhány év, és itt vannak a robottaxik

A vezető nélkül közlekedő robottaxik akár már három-négy év múlva is megjelenhetnek a közúti forgalomban – jelentette ki a dpa hírügynökségnek adott interjúban Ola Källenius, a Daimler fejlesztési igazgatója.

Soltész: a hit ereje megtartja magyarnak a külföldön élőket

A hit ereje több ezer kilométerre az anyaországtól is megtartja magyarnak a külföldön élőket, összetartja a családokat és lehetőséget teremt az értékek megőrzésére, továbbadására – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára vasárnap az MTI-nek telefonon a Stuttgarti Szent Gellért Magyar Katolikus Egyházközség 70. évfordulója alkalmából tartott ünnepségről.

Dagad a botrány a német hadseregnél

Egy jelentés szerint több hadieszköz tűnt el nyomtalanul a német hadseregnél (Bundeswehr) az elmúlt években, mint amennyire előzetesen számítottak.

A németek szigorítják a menekülteljárást

Elvehetik a német hatóságok az érkező menedékkérők mobiltelefonját, laptopját és más adathordozóját a személyazonosság és származás megállapítása céljából.

U17-es Eb – A spanyoloké az aranyérem

Spanyolország nyerte meg a horvátországi U17-es labdarúgó Európa-bajnokságot, miután a pénteki döntőben tizenegyes-párbajban legyőzte Angliát.

Káoszba süllyed a nyugat

Soros György már a varázsszőnyeget is bevetné, Hollande polgárháborúra készült, a Fülöp-szigetek nem kér az EU-támogatásából, Németországban vége a sajtószabadságnak.

Törékeny tandem

Franciaország frissen megválasztott, unióbarát és liberális elnöke kemény fába vágja a fejszéjét, ha újra akarja indítani az uniós gépezetet.

239 cikk 1/24 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!