2017. június 29., csütörtök, Péter, Pál napja

Címke: német

10 cikk 1/1 oldal

Német-orosz gázbiznisz uniós puszival

Az uniós tagországok támogatták azon eredeti ötletet, hogy az Európai Bizottság megtárgyalja a nagy orosz-német földgázvezeték jövőjét. Csak nem Merkel mama kedvéért?

Német magyarkártya

Hatalmi arroganciával és a demokrácia elleni merénylettel vádolta Martin Schulz, a német szociáldemokrata kancellárjelöltj az Angela Merkel kancellár vezette jobbközép pártszövetséget.

Berlin aggódik a magyar civil-törvény miatt

A német kormány „nagy aggodalommal” tekint a külföldről támogatott civil szervezetekről szóló magyar törvényre – mondta a német külügyminisztérium szóvivője szerdán Berlinben.

Önmagát bírálja a Facebook

Mark Zuckerberg alapító és csapata azzal támadta a gyűlöletbeszéd és az álhírek kicenzúrázását követelő „Facebook-törvényt”, hogy káros és ellentétes az EU-s joggal.

Gólzáporok a Bundesligában

A német labdarúgó-bajnokság utolsó előtti, 33. fordulójában a Hoffenheim 5-3-ra nyert a Werder Bremen otthonában, és a vendégek első gólját Szalai Ádám szerezte a 7. percben.

Der Spiegel: az Interpol után kémkedett a német hírszerzés

Az Interpol, illetve a nemzetközi rendőri szervezet tucatnyi országban – közöttük Ausztriában, Görögországban és az Egyesült Államokban – működő irodái után kémkedett évekig a BND német külföldi hírszerző szolgálat – írta szombaton a Der Spiegel.

A német példa segíthet a hazai munkaerőhiányon

A cégek nem bánták meg, hogy Magyarországon beruháztak, jelentős részük bővülést tervez, azonban növekedést visszafogó tényezőnek látják a munkaerőhiányt.

10 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!