2017. május 1., hétfő, Fülöp, Jakab napja

Címke: német

12 cikk 1/2 oldal

Der Spiegel: az Interpol után kémkedett a német hírszerzés

Az Interpol, illetve a nemzetközi rendőri szervezet tucatnyi országban – közöttük Ausztriában, Görögországban és az Egyesült Államokban – működő irodái után kémkedett évekig a BND német külföldi hírszerző szolgálat – írta szombaton a Der Spiegel.

A német példa segíthet a hazai munkaerőhiányon

A cégek nem bánták meg, hogy Magyarországon beruháztak, jelentős részük bővülést tervez, azonban növekedést visszafogó tényezőnek látják a munkaerőhiányt.

Sallai Roland gólt lőtt a Palermóban

Szépen vett át egy labdát a tizenhatos vonalánál a 12. percben, majd egy védőt megelőzve becsúszva lőtt a kapuba. Több örömük nem volt a mérkőzésben a szicíliai szurkolóknak.

Orbán Viktor európai törvényhozási vezetőkkel tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök péntek délelőtt hivatalában fogadta a lengyel, a német és az osztrák törvényhozás alelnökét – tájékoztatta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-t.

Elraboltak két német régészt Nigériában

Elraboltak két német régészt a Nigéria északnyugati részén lévő Kaduna szövetségi államban, két falusi lakost pedig, aki meg akarta akadályozni az elhurcolásukat, megöltek a támadók – közölte csütörtökön a helyi rendőrség.

Gólgazdag Monaco

A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében ma a Bayer Leverkusen az Atlético Madridot, a Manchester City a Monacót fogadja a párharcok első mérkőzésein.

A német sajtó Magyarország és a választók ellen

A hazánkkal szembeni tavalyi intenzív nemzetközi médiafigyelem mögött már nemcsak a migráció állt, hanem Orbán Viktor miniszterelnök nemzetközi szerepének erősödése is.

12 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!