2017. október 17., kedd, Hedvig napja

Címke: NAV

57 cikk 1/6 oldal

Milliárdokat hoznak a konyhára a napszámosok

A munkaerő­piac felfutását jelzi, hogy idén sokkal több alkalmi munkás, jóval több munkaadónál és számottevően több napot dolgozott le, mint a korábbi években.

Havi félezer bűntettet tárt fel a NAV

A pénzügyi nyomozók által feltárt bűncselekmények meghatározó részében költségvetési csalás gyanúja miatt indul eljárás – ez idén is így történt.

Több mint 1,2 milliárddal tartozik a NAV-nak egy magánszemély

Kilencven adózónál állapított meg jelentős összegű adóhiányt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a harmadik negyedévben, közülük öttől követel a bírságokkal együtt 1 milliárd forint feletti összeget, egyikük egy magánszemély.

A NAV internetes oldalán nyújt segítséget a biztonságos internetes vásárláshoz

A biztonságos internetes vásárláshoz nyújt segítséget a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapjának új információs felülete, amelyen egyebek mellett a külföldről rendelt áruk esetében fizetendő vámokról és egyéb közterhekről tájékozódhatnak a vásárlók – közölte a NAV csütörtökön az MTI-vel.

Négy és fél milliárd forintos csalás miatt javasol vádemelést a NAV

Négy és fél milliárd forintos költségvetési csalás miatt javasol vádemelést a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Dél-Dunántúli Bűnügyi Igazgatósága egy munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozó cégláncolat vezetőivel szemben – közölte az igazgatóság sajtóreferense szerdán az MTI-vel.

Az adócsalást támogatja Brüsszel?

Valamivel több mint fél év múlva életbe lép a legújabb nagyszabású feketegazdaság elleni intézkedés, az online számlázás rendszere.

Tíz kilogramm marihuánát találtak Röszkén

Tíz kilogramm marihuánát találtak a pénzügyőrök egy Szerbiából Németországba tartó szerb rendszámú autóbuszban elrejtve Röszkén – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szombaton az MTI-t

Nem a büntetés a NAV fő fegyvere

Az állam működéséhez szükséges bevételek biztosítása mellett modern, szolgáltató intézménnyé alakulna a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

57 cikk 1/6 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!