2017. július 28., péntek, Szabolcs napja

Címke: napi terror

352 cikk 1/36 oldal

Olajipari munkásokat gyilkolt meg a Boko Haram

Több mint félszáz olajipari alkalmazottal végeztek Nigériában a Boko Haram nevű dzsihadista terrorszervezet emberei – tudatták egészségügyi és humanitárius források csütörtökön az AFP francia hírügynökséggel.

Másfél száz lázadóval végeztek az afgán biztonsági erők

Az elmúlt napban 149 kormányellenes lázadóval, köztük az al-Kaida nemzetközi terrorhálózat három tagjával és az Iszlám Állam dzsihadista szervezet nyolc harcosával végeztek az afgán biztonsági erők tagjai hadműveleteik során országszerte – jelentette csütörtökön az afgán védelmi minisztérium közleményében.

Belehalt sérüléseibe egy egyiptomi merénylet cseh sebesültje

Belehalt sérüléseibe az a cseh nő, akit két hete sebesített meg késsel egy fiatalember az egyiptomi Hurghadában – közölte a cseh külügyminisztérium és az egészségügyi minisztérium közös közleményben csütörtökön Prágában.

Rendőrökkel csaptak össze a dzsihadisták Moszul nyugati környékén

Legalább négy rendőr és egy dzsihadista meghalt, egy rendőr pedig megsebesült az iraki biztonsági erők és az Iszlám Állam (IÁ)közötti összecsapásokban a nemrég a terrorszervezet uralma alól felszabadított, észak-iraki Moszul nyugati környékén – közölték szerdán hivatalos források.

352 cikk 1/36 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!