2017. szeptember 24., vasárnap, Gellért, Mercédesz napja

Címke: muzulmánok

9 cikk 1/1 oldal

Az öldöklés hetven esztendeje

Hetven évvel ezelőtt került sor az emberi történelem eddigi legnagyobb egyszeri népvándorlására, amelyet politikai okokból szerveztek meg.

Izrael meghátrált, „győztek” a palesztinok

A jeruzsálemi főmufti felszólította a muzulmán hívőket, hogy térjenek vissza imádkozni a Mecsetek terén álló, az iszlám harmadik legszentebb imahelyeként számon tartott al-Aksza-mecsethez.

Jeruzsálemi főmufti: a muszlimok visszatérhetnek imádkozni az al-Aksza mecsethez

A jeruzsálemi főmufti felszólította a muzulmán hívőket, hogy térjenek vissza imádkozni az al-Aksza mecsethez, miután helyreállt a július 14-i merényletet megelőző állapot, mert az izraeli hatóságok eltávolítottak minden újabban telepített biztonsági eszközt a szent helyhez vezető utakról – jelentette csütörtökön a helyi média.

Izrael korlátozásokat vezetett be a pénteki muzulmán imákra

Biztonsági korlátozásokkal készülnek az izraeli hatóságok a pénteki muzulmán imákra Jeruzsálemben, mert a palesztinok tiltakozásuk fokozását ígérték péntekre az al-Aksza mecsethez vezető utaknál telepített detektoros kapuk miatt – jelentette az izraeli média.

A harmadik mohamedán invázió

Az iszlám erők most nagy hadseregek nélkül terjeszkednek, mert elegendő nekik az életüket mentő menekültek (főként Ázsia és Afrika iszlám vallású országaiból érkező tömegei.

9 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!