2017. október 22., vasárnap, Előd napja

Címke: művészet

7 cikk 1/1 oldal

Reagált az Operaház a sztrájkhírre

Közleményt írt a Magyar Állami Operaház annak kapcsán, hogy a sajtóban megjelent hírek szerint szakszervezetek sztrájkot hirdetettek.

Alföldi Róbert lefasisztázta a kormányt

Az Orbán-rezsim acélbetétes bakancsai által eltaposott liberális művészek ki sem látszanak a melóból. De ha mégis, azonnal elrohannak egy borzasztóan független újsághoz beszélgetni.

A 21. századi egyházi művészetről rendez konferenciát az MMA

Második alkalommal rendez a 21. század keresztény egyházi művészetéről konferenciát Lélek-vallás-művészet címmel a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) Művészetelméleti és Módszertani Kutatóintézete hétfőn és kedden a Pesti Vigadóban.

135 millió forint támogatás kiemelt művészeti célokra

Pályázati úton támogatja a professzionális színházművészeti szervezetek, illetve zenekarok és énekkarok kiemelt művészeti céljainak megvalósítását az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

Mire való a művészet, és fontos-e a kurátori munka?

Gulyás Gábor konkrét kiállítások segítségével mutat arra, hogy milyen válaszokat adhat a művészet, illetve hogyan képes filozófiai erejű, új nézőpontból sugárzott kérdések feltevésére.

Világklasszis több műfajban

A produkció valódi összművészeti előadás volt, egyszerre cirkusz, újcirkusz, tánc, balett és színház is – a rendező Vági Bence mindegyikből azt használta, ami a legjobb.

7 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!