2017. december 17., vasárnap, Lázár, Olimpia napja

Címke: muszlimok

11 cikk 1/2 oldal

Népfelkeléssel fenyeget a Hamász

Törökország a muszlim világ élére állva tegnap bejelentette, rendkívüli ülésre hívta össze az Iszlám Együttműködés Szervezete tagországait, válaszul Donald Trump rendkívüli bejelentésére.

Tízmilliókkal nőhet a muszlimok száma

Az óriási méretű bevándorlási hullám nélkül is több mint 35 millió muszlim él majd az európai kontinensen 2050-re, állítja friss elemzésében az amerikai Pew kutatóintézet.

Amerikai kutatóintézet: mindenképpen emelkedni fog Európa muszlim lakossága

Mindenképpen emelkedni fog a muszlim lakosság aránya Európában a következő évtizedekben, 2050-re a jelenlegi 4,9 százalékhoz képest a 7,4-14 százalékot is eléri a bevándorlás mértékétől függően – jósolta egy csütörtökön nyilvánosságra hozott tanulmányában az amerikai Pew kutatóintézet.

Megtiltott utcai imádkozás

A muszlimoknak imahelyre van szükségük az imádságra. A következő hetekben meg fogjuk oldani ezt a nézeteltérést – mondta a francia belügyminiszter.

Sablon

Úgy tűnik, Nyugat-Európa vezetői igyekeznek elandalogni emellett a súlyos probléma mellett, és inkább tovább trécselnek.

Alföldi Róbert lefasisztázta a kormányt

Az Orbán-rezsim acélbetétes bakancsai által eltaposott liberális művészek ki sem látszanak a melóból. De ha mégis, azonnal elrohannak egy borzasztóan független újsághoz beszélgetni.

A háborúk elfeledett gyermekei

Brüsszel befogadáspárti politikusaival és a Soros-hálózattal szemben a magyar kormány úgy gondolja, helyben kell segítséget nyújtani a rászorulóknak.

11 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!