2017. december 11., hétfő, Árpád napja

Címke: Müpa

7 cikk 1/1 oldal

Levélgyűjtemény jelenik meg Szokolay Sándor diákéveiből

Hogy is kezdődött? – Levelek a diákévekből címmel jelenik meg Szokolay Sándor zeneszerző leveleinek gyűjteménye halálának negyedik évfordulója alkalmából. A fiatal művész 1947-ben került a békés-tarhosi énekiskolába, ahonnan rendszeresen küldött leveleket Orosházán élő családjának. Az írásokból megismerhetjük a nehézségekkel küzdő családot és iskolát, valamint a megpróbáltatások ellenére is derűs hétköznapokat.

Ingyenes vetítéssorozatot kínál a Müpa

Hét helyszínen várja az érdeklődőket a Müpa HD – Válogatás a Müpa koncertfelvételeiből című ingyenes vetítéssorozat, amelyen újcirkusz-produkciók, kortárs táncelőadások, klasszikus és könnyűzenei koncertek elevenednek meg.

Műtárgybefektetési konferenciát rendeznek a Müpában

Műtárgybefektetési konferenciát rendeznek november 14-én a Müpában, ahova elősorban a műtárgypiaci tendenciák és új befektetési lehetőségek iránt érdeklődő közönséget várják. A rendezvényen bemutatják A magyar aukciós piac című kiadványt is.

Szakcsi Lakatos Bélával ünnepli a zene világnapját a Müpa

Szakcsi Lakatos Béla Kossuth-díjas zongoristával és zeneszerzővel ünnepli a zene világnapját a Müpa. Az évad művészének választott zenészlegenda október 1-jén, a zene világnapján New Currents című koncertjén sztárvendégekkel, többek közt Chris Potter Grammy-díjas szaxofonistával és két fiával, ifj. Szakcsi Lakatos Bélával és Szakcsi Lakatos Róberttel, valamint vadonatúj kompozíciókkal lép színpadra a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben.

7 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!