2017. március 23., csütörtök, Emőke napja

Címke: mozi

7 cikk 1/1 oldal

Elképzelt nemzeti galopp

Kincsem, a mindig nyertes ló nemzeti jelkép. Aki szerint ez kissé szánalmas, az elfelejti, hogy abban a korban a tömegsport még nem létezett.

Szemle emelkedett lélekkel

A hazai filmgyártás valódi ünnepe a 3. Magyar Filmhét. A szemlejárók Deák Kristóf munkájának üzenetét, dramaturgiai megoldásait elemezgetik.

Pokoljárás a moziban

Danténak, az Isteni színjáték szerzőjének és Botticellinek, a reneszánsz illusztrátorának sosem csaptak még ekkora reklámot az utóbbi években vagy évszázadokban.

Alkotást ihlető hibás döntés

A Romániában született, de Németországban felnőtt Anca Miruna Lazarescu első nagyjátékfilmjét a múlt hét közepe óta vetítik a magyar mozikban.

A lélek feneketlen kútjába temetett drámák

Az Ez csak a világ vége kiindulópontjául egy színpadi szöveg, egy kamaradráma szolgált, és ez a színpadiasság nagymértékben meg is határozza a film karakterét.

Bezárt a Cinema City a MOM Parkban

A Cinema City mozikat üzemeltető I.T. Magyar Cinema Kft. nem tudott megállapodni a MOM Parkkal a tavaly év végén lejárt szerződés megújításáról, ezért úgy döntöttek, hogy 2017. január 12-én bezárják a mozit a bevásárlóközpontban – mondta Buda Andrea marketing és PR-igazgató az MTI-nek pénteken.

Menjünk a moziba be

Már tavaly elkezdődött az idei nagy költségvetésű hollywoodi filmek marketingkampánya, nem spóroltak semmivel, hogy felhívják magukra a figyelmet.

7 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!