2017. december 15., péntek, Valér napja

Címke: Moszkva

28 cikk 1/3 oldal

Moszkva együttműködésre törekszik Washingtonnal

Oroszország nem folytat „kifinomult felforgató tevékenységet” az Egyesült Államokban, hanem a kölcsönösen előnyös viszony kiépítésére törekszik – jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője Moszkvában szerdán újságíróknak.

Ötezer euró bírságot kellett fizetnie a repülőgépen dühöngő nőnek

Ötezer euró (156 ezer forint) bírságot kellett fizetnie annak a svájci nőnek, aki dührohamba tört ki a Swiss Airlines egyik repülőgépének fedélzetén, mert nem kapott pezsgőt, és a járatnak emiatt a menetrendben nem szereplő leszállást kellett végrehajtania Stuttgartban.

Konfliktust szít Phenjan

Legutóbbi rakétakísérletével Észak-Koreának ismét sikerült magára vonnia a világsajtó figyelmét, és a nemzetközi közösség szereplői között is feszültséget szít.

Moszkva megvétózta a japán javaslatot is

Oroszország megvétózta pénteken a japán javaslatot is a szíriai vegyifegyver-támadásokat vizsgáló bizottság mandátumhosszabbításáról, miután előző nap az amerikai kezdeményezést is elvetette.

Venezuela csődközelben

Venezuela eddig is a világ egyik legkockázatosabb adósa volt, és most történetének legsúlyosabb politikai, gazdasági és társadalmi válságát éli át.

Moszkva álláspontja változatlan Katalónia kapcsán

Oroszország álláspontja változatlan a katalóniai helyzet kapcsán: tiszteletben tartja Spanyolország területi egységét – mondta Marija Zaharova orosz külügyi szóvivő, miután a katalán parlament pénteken kikiáltotta a függetlenséget.

28 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!