2017. október 17., kedd, Hedvig napja

Címke: Moszkva

40 cikk 1/4 oldal

Moszkva fegyverekkel támogatja a Fülöp-Szigeteket

Ötezer gépkarabéllyal, húsz katonai teherautóval és egymillió lőszerrel támogatja Oroszország a Fülöp-szigetek kormányát a terrorizmus és a szélsőségesek elleni küzdelemben – erősítette meg a manilai orosz nagykövet.

Moszkva nem zár ki egy újabb nagyobb leépítést az amerikai külképviseleteknél

Moszkva nem zárja ki, hogy követelni fogja Washingtontól az oroszországi amerikai külképviseletek létszámának csökkentését a jelenlegi 455-ről 300-ra vagy annál is kevesebbre – közölte Georgij Boriszenko, az orosz külügyminisztérium észak-amerikai osztályának igazgatója a RIA Novosztyi hírügynökségnek nyilatkozva szerdán.

Tilos a szelfizés az orosz hadseregben

A hadsereg tagjai előtt a titkosszolgálatok munkatársainak is megtiltották, hogy információkat osszanak meg magukról és tevékenységükről az interneten.

Bombafenyegetés: ismét több ezer embert evakuáltak Moszkvában

A szombati nap sem telt el bombafenyegetések nélkül Moszkvában: több mint ötezer embert kellett evakuálni tucatnyi épületből, de – mint utólag kiderült – minden esetben vaklárma miatt – közölték vasárnapra virradóra orosz hírügynökségek.

Robbantásokra készülő terroristákat fogtak el Moszkvában

Az Iszlám Állam terrorszervezet moszkvai pokolgépes merényletekre készülő alvósejtjét számolta fel az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) – közölte hétfőn a testület társadalmi kapcsolatokkal foglalkozó osztálya.

Két szék közt az iskolapad alatt

Száműzik az orosz nyelvet az ukrán iskolákból – ehhez hasonló címekkel van tele az orosz sajtó az utóbbi napokban. A

40 cikk 1/4 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!