2018. január 24., szerda, Timót napja

Címke: momentum

36 cikk 1/4 oldal

A Momentum a Jobbikkal is együtt tudna működni

Miközben az elmúlt 28 év pártjait nem tekintik lehetséges szövetségesnek, az egyéni választókerületekben kész a Momentum visszalépni bármelyik hitelesnek, erősnek tekintett jelölt javára.

Se puccs, se jelölt nincs a momentumosoknál

Elfogadták a Momentum Mozgalom országos listáját a vasárnapi küldöttgyűlésen, ahol arról is döntöttek, hogy nem állítanak miniszterelnök-jelöltet.

Vona Gábor szerint sikeres a néppártosodás

Azok után, hogy a Jobbik – korábbi ígéretével ellentétesen – nem szavazta meg az alaptörvény módosítását a betelepítési kvóta elutasításáról, országszerte több alapszervezet is megszűnt.

Már kevés a forradalmi hevület

Baloldali honfitársaink egy része megszállottja egy rögeszmének, Orbán Viktor legyőzésének, ezáltal éjjel-nappal ökölrázós forradalmi hevületben fekszenek-kelnek.

Alakul a választásokra a Szél–Vona-paktum

Már a lehetséges választási együttműködésről is tárgyalna a Jobbik az LMP-vel, holott korábban ezt kizárták. A két párt viszonya néhány éve még kifejezetten ellenséges volt.

Botrányba fullasztanák a 2018-as választást

Nehéz helyzetben vannak az ellenzéki pártok és a „politikai civilek” az Alapjogokért Központ igazgatója szerint, hiszen a Fidesz–KDNP 2006 ősze óta minden országos választást megnyert.

Az Együttnek és a Momentumnak sem kell Karácsony

Jelenleg sem az Együtt, sem a Momentum nem állna be az MSZP által támogatott Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölt mögé – derült ki az MSZP, az Együtt és a Momentum képviselőinek vitájából.

Tüntetés kalapozással

A legnagyobb jóindulattal is legfeljebb másfél ezren vettek részt tegnap a Jobbik fáklyás tüntetésnek álcázott pénzgyűjtő akcióján.

Tök és paszuly

A törvénysértő párt elnöke diktatúrát kiáltott, majd egyik segédje adakozásra kérte az Orbán-gyűlölők pár ezres közösségét. Ha tetszett, amit láttak, itt a csekk, vegyék meg a pártot!

36 cikk 1/4 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!