2017. szeptember 25., hétfő, Eufrozina, Kende napja

Címke: migration aid

15 cikk 1/2 oldal

Titokban szervezték a zalai üdültetést

Egyelőre nem érkeztek migránsok a Zala megyei Esztergályhorvátiba, ahol a Migration Aid egy osztrák orvostól kapott telken üdülőt rendezett be a számukra.

Valótlanságokat állít a Migration Aid társelnöke

Aida El-Seaghi hazudott, hiszen nem azt kérdeztem tőle, amit állít, és állításával szemben megismerhette a riportom tartalmát is – a Magyar Idők újságírójának válasza.

Nem kellenek a migránspárti tolmácsok

Megbízhatatlannak tartják, ezért nem alkalmazzák a Debreceni Törvényszéken tolmácsként a Migration Aid International társigazgatóját, Aida El-Seaghit – értesült a Magyar Idők.

Migránsok üdültetése a Balaton-parton

A Migration Aid néhány, már védett státusú, ergo legálisan itt tartózkodó gyermekes család nyaraltatását tervezi egy általuk titokban tartott településen.

Bárhol feltűnhetnek az üdülő migránsok

Titkolja a Migration Aid leendő „migránsüdülője” pontos helyszínét, s a szervezet vezetői azt sem tartják fontosnak, hogy terveikbe beavassák az érintett település lakóit.

Migránssimogató

És akkor megint hülyének nézték az országot. Most éppen a Migration Aid vezetői, akik azt hitték, stikában kialakíthatnak egy üdülőt a tranzitzónákból kiengedett migránsok számára.

Kitart nyaraltatási terve mellett a Migration Aid

Hiába zúdultak fel a Kis-Balaton környéki települések lakói és polgármesterei, a Migration Aid nem állt el attól a szándékától, hogy a térségben alakítson ki egy „migránsüdülőt”.

Zalában sem kérnek a migránsokból

Minden lehetséges eszközzel igyekeznek megakadályozni a Kis-Balaton környéki települések vezetői, hogy a Migration Aid bevándorlókat költöztethessen a területükre.

15 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!