2017. március 29., szerda, Auguszta napja

Címke: migránsok

279 cikk 1/28 oldal

Litvánia kihátrálóban az uniós kvótarendszerből

Litvánia nem kívánja mindenáron teljesíteni az uniós menekültkvótát Litvániának nem áll szándékában mindenáron teljesíteni az Európai Unió által előírt kvótát a közel-keleti migránsok befogadásában – jelentette ki Saulius Skvernelis litván miniszterelnök kedden Vilniusban a helyi közszolgálati rádiónak nyilatkozva.

Jogi lépések jöhetnek a strasbourgi döntés ellen

A Fidesz-frakció arra kérte a kormányt, hogy nyújtson be fellebbezést az Emberi Jogok Európai Bíróságának (EJEB) múlt heti ítélete ellen, amellyel elmarasztalták Magyarországot két bangladesi menekültkérelmének elutasítása miatt – közölte Kósa Lajos a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Legyen ön is milliomos!

Szerencsére a bevándorlók segítségére sietett Soros György bandája, a Magyar Helsinki Bizottság, ők látták el ugyanis a bevándorlók védelmét.

Szakértő: az egységet hangsúlyozza a római deklaráció

A szombati római európai uniós csúcson minden részt vevő tagállam által aláírt nyilatkozat azokat a területeket állítja fókuszba, amelyekben az unió egységes, és ez mindenképpen kedvező – mondta Gálik Zoltán, a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Tanulmányok Intézetének vezetője az M1 aktuális csatornám vasárnap.

279 cikk 1/28 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!