2018. január 20., szombat, Fábián, Sebestyén napja

Címke: migránsok

169 cikk 1/17 oldal

Vona és a 2300

A dolgok, amiknek az égvilágon semmi közük egymáshoz.

Átadtak az ukrán hatóságoknak tíz Kállósemjénnél elfogott migránst

Átadtak az ukrán hatóságoknak tíz migránst, akik egy An-2-es kisrepülővel jutottak át illegálisan a magyar határon hétfőn. A nyolc vietnami és két afgán állampolgár a beregsurányi magyar-ukrán határállomásnál lépte át az országhatárt pénteken.

Rendőrökre támadtak a migránsok Belgiumban

Néhányan botokkal voltak felfegyverkezve, a járőrök pedig gumibotokkal védekeztek. A sajtó hírei szerint két rendőr könnyebb sérüléseket szenvedett.

Az integráció kettős arca

Az Európába érkezett migránstömegekkel kapcsolatos bánásmód egyik fontos vezérszólama az utóbbi időkben az integráció lett.

Kitiltás

Mit várjunk most a liberális véleményterroristáktól, amikor a demokratikusan nagy többséggel megválasztott kormány ismét megkapva a kellő támogatást, érvényt szerez az emberek akaratának?

Nem működnek a kvóták

A német és az osztrák kormány egyetért abban, hogy a migrációs válság megoldásához elengedhetetlen az uniós külső határ védelme és a menekültek támogatása helyben, a hazájuk közelében.

Párizs és London új határőrizeti szerződést köt

A még véglegesítés alatt álló szöveg egy új francia-brit szerződés lesz, amely elsősorban a kísérő nélküli kiskorúakról, a menedékkérőkről és a családegyesítésről fog rendelkezni.

169 cikk 1/17 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!