2017. június 28., szerda, Levente, Irén napja

Címke: migráció

212 cikk 1/22 oldal

Hatalomra tör a svéd migrációellenes párt

Egy nemrég készített kutatásából kiderült, hogy ha most tartanák a szavazást, a megkérdezett svédek 24 százaléka a bevándorlásellenesekre adná voksát.

Semjén Zsolt: meg kell állítani a migrációt

Magyarország megvédéséhez meg kell állítani a migrációt, támogatni kell a magyar családokat és meg kell erősíteni a keresztény identitást – jelentette ki a KDNP elnöke.

Közel száz illegális bevándorlót próbáltak hazánkba csempészni

Csaknem száz, Magyarországra illegálisan bejutni próbáló embert tartóztatott fel kedden a román határrendészet a Nagylak-Csanádpalota határátkelőnél, akik egy török – ponyvás – teherautó rakterében elrejtőzve akartak a bejutni a schengeni övezetbe.

A szuverenitás mellett voksolt a társadalom

A konzultáció az EU jövőjéről folytatott vita része, mert Magyarország olyan erős Európát szeretne, amely tiszteletben tartja a nemzetállamokat és épít is azokra.

Bíróság kötelezi a hatóságokat a calais-i bevándorlók ellátására

A francia igazságszolgáltatás hétfőn gyorsított eljárásban kötelezte a hatóságokat arra, hogy nyújtsanak segítséget az észak-franciaországi Calais környékén ismét megjelent illegális bevándorlóknak. Befogadó központ létesítésére ugyanakkor nem kötelezte a hatóságokat a bírói döntés.

Lett képviselők álltak ki a visegrádiak mellett

A balti ország parlamenti képviselőinek egy csoportja felhívta Brüsszelt, hogy függessze fel a kötelezettségszegési eljárással kapcsolatos további intézkedéseket.

212 cikk 1/22 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!