2017. október 22., vasárnap, Előd napja

Címke: merkel

39 cikk 1/4 oldal

Tajani és Merkel gratulált az ÖVP győzelméhez

Antonio Tajani, az Európai Parlament elnöke a Twitteren gratulált vasárnap Sebastian Kurznak, az Osztrák Néppárt (ÖVP) vezetőjének a választási győzelemhez. Ugyancsak gratulált Kurznak vasárnap este Angela Merkel német kancellár is.

May és Merkel kiáll az iráni nukleáris megállapodás mellett

Nagy-Britannia és Németország továbbra is kiáll az iráni nukleáris fejlesztési programról kötött többhatalmi megállapodás mellett – közölte vasárnap a londoni miniszterelnöki hivatal, miután Theresa May brit kormányfő és Angela Merkel német kancellár telefonos egyeztetést tartott a kérdésről.

Kivándorlás Kelet-Európába?

Sokunknak eszébe jutott már, hogy vajon miért csinálja Soros György ezt az őrületet a magyarokkal, németekkel, európaiakkal?

Új vasúti időszámítás

A Siemens és az Alstom egyesülésének végrehajtása még csak most kezdődik meg. Ez nem lesz könnyű és egyszerű folyamat, számos feszültséget hordozhat magában.

Merkel politikája Seehofert is meggyengítette

Lecsitította a kedélyeket a gyenge választási eredmény miatt lázadozó bajor CSU-ban Horst Seehofer. A személyi kérdések novemberben kerülnek csak terítékre.

Donald Trump négy nap után gratulált Angela Merkelnek

Donald Trump négy nappal a németországi parlamenti választások után, csütörtökön gratulált Angela Merkel kancellárnak győzelméhez, az amerikai elnök telefonon hívta fel a német vezetőt.

Merkel üdvözölte Macron javaslatait

A német kancellár – aki első ízben nyilatkozott a francia államfő keddi javaslatairól – úgy értékelte, hogy a „Macron-csomag” jó ösztönzőt jelent a továbblépéshez.

39 cikk 1/4 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!