2017. január 21., szombat, Ágnes napja

Címke: Merényletek Párizsban

8 cikk 1/1 oldal

Egy éve tombolt Párizsban a terror

A köztársasági elnök avatta fel az emléktáblát Manuel Dias emlékére, aki akkor halt meg, amikor közelében egy öngyilkos merénylő felrobbantotta magát.

Meghosszabbítják a rendkívüli állapotot Franciaországban

Januárban a francia törvényhozás minden bizonnyal további néhány hónappal meg fogja hosszabbítani a tavaly novemberi terrortámadások után egész Franciaországban bevezetett rendkívüli állapotot – mondta Manuel Valls francia miniszterelnök a brit közszolgálati csatornának, a BBC-nek adott nyilatkozatában.

Sting koncertjével nyílik újra november 12-én a Bataclan

Sting koncertjével nyílik újra november 12-én a tavalyi párizsi merényletek egyik helyszíne, a Bataclan koncertterem, ahol a 130 áldozat közül kilencvenen vesztették életüket – jelentette be pénteken a Lagardere Unlimited Live Entertainment, a szórakozóhely tulajdonosa.

Képregényt írt a Bataclan elleni támadás egyik túlélője

Képregényt írt a november 13-i 130 áldozatot követelő párizsi merényletek egyik helyszíne, a Bataclan koncertterem elleni véres támadás egyik túlélője. Fred Dewilde grafikus Mon Bataclan (Az én Bataclanom) című kötete pénteken jelent meg Franciaországban, Belgiumban és Svájcban.

8 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!