2017. március 29., szerda, Auguszta napja

Címke: média

37 cikk 1/4 oldal

Orbán Viktor: a magyar nemzetbiztonság működik

A kormányfő salgótarjáni sajtótájékoztatóján kérdésre egy volt titkosszolgálati tiszttel készített, az Index hírportálon kedden megjelent interjúra reagált.

Arany János sajtóvisszhangja

A Népszavában a legeldugottabb helyen, a naptár rovatban, az ezen a napon születtek címszó alatt, tízsoros, lelketlen felsorolással intézték el a kötelező gyakorlatot.

Ferenc pápa: magam is bűnös vagyok és esendő

A nyugati demokráciákban terjedő populizmustól óvott a Die Zeit című német hetilap csütörtökön megjelent számában közölt interjújában Ferenc pápa.

Súlyosan megsebesült egy orosz tábornok Szíriában

Mindkét lábát és a fél szemét is elvesztette Pjotr Miljuhin vezérőrnagy, az orosz nyugati katonai körzet kiképzési parancsnoka, amikor február közepén Szíriában rádióvezérlésű akna robbant az őt szállító páncélozott jármű közelében – írta hétfőn a Kommerszant című orosz napilap az orosz védelmi minisztériumhoz közel álló forrásokra hivatkozva.

A német kormány visszautasította a török elnök állítását

A német kormány visszautasította Recep Tayyip Erdogan török államfő azon állítását, miszerint német kém és a Kurdisztáni Munkáspárt (PKK) terrorszervezet képviselője a Die Welt című konzervatív német lap Törökországban előzetes letartóztatásba helyezett újságírója.

37 cikk 1/4 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!