2017. november 18., szombat, Jenő napja

Címke: média

38 cikk 1/4 oldal

Évfordulós ünnepségekbe illeszkedik a közmédia fotókiállítása

Útjára indult a rádió és televízió történetét, ikonikus pillanatait, épületet bemutató vándorkiállítás; a fotók először a 111 éves születésnapi hetét tartó Erzsébetvárosi Kéttannyelvű Általános Iskola, Szakgimnázium és Szakközépiskola épületében tekinthetők meg.

Twitterezés miatt hevesen bíráltak egy iráni vallási vezetőt

Heves bírálatokat kapott Ahmad Hatámi ajatolláh magas rangú iráni vallási vezető, mert használni kezdte a Twittert, miután évekig vehemensen tiltakozott a közösségi médiaplatform ellen – számolt be erről vasárnap a dpa német hírügynökség.

A német kormány üdvözli az offshore-ügyek feltárását

A német kormány üdvözli a Paradise-iratok (Paradise Papers) nevű adatbázisból kibontakozó offshore-ügyek feltárását és arra kéri az anyagon dolgozó újságírókat, hogy bocsássák a hatóságok rendelkezésére a dokumentumokat.

Elfogták a müncheni késelés gyanúsítottját

A rendőrség egyelőre nem tud biztosat mondani az elkövető indítékairól, és csak azután nevezhetik majd meg, ha megbizonyosodtak arról, hogy ő követte el a támadásokat.

Visegrádra figyel Ausztria

Orbán Viktor: az eredmény megmutatta, hogy a választópolgárok többsége Ausztriá­ban is a biztonságot és stabilitást garantáló, értékelvű politika mellett teszi le a voksát.

38 cikk 1/4 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!