2018. január 20., szombat, Fábián, Sebestyén napja

Címke: média

26 cikk 1/3 oldal

Román kormányalakítás: Iohannist bírálja az ellenzék

Saját volt pártján, a jobbközép Nemzeti Liberális Párton (PNL) kívül a teljes parlamenti ellenzék, az ellenzéki sajtó és a korrupcióellenes tüntetéseket szervező civil szervezetek is bírálták Romániában Klaus Iohannis államfőt, amiért a legkisebb ellenkezés nélkül kormányalakítási megbízást adott a Szociáldemokrata Párt (PSD) első jelöltjének, a PSD nőszervezetét vezető Viorica Dancila EP-képviselőnek.

Donald Trump Hamis Hírek Díjat adott sok médiumnak

Donald Trump amerikai elnök Hamis Hírek Díjat adott sok médiumnak, közte a CNN hírtelevíziónak, a The New York Times, vagy a The Washington Post című lapok munkatársainak szerdán.

A Fidesz elutasította Kis János vádjait

Kis János december 21-i írásában az autokráciát leleplező vádként fogalmazta meg, hogy a Fidesz frakció támogatja a kormány és a miniszterelnök által előterjesztett jogszabályokat.

Opus-csoport: irány a média

Résztulajdonossá válik a Status MPE Magántőkealap a műsorgyártással, értékesítéssel és kábeltelevízió-disztribúcióval foglalkozó médiavállalkozásban, az IKO Holdingban.

Havas mindenkit beperel

Azt egyelőre nem tudni, hogy a zaklatási ügybe keveredett televíziós személyiség kik ellen és pontosan milyen eljárásokat kezdeményez.

26 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!