2017. január 20., péntek, Fábián, Sebestyén napja

Címke: média

52 cikk 1/6 oldal

Putyin cár, a mindenható

Az Obama-csapat utolsókat rúgva cibálja az oroszlán bajszát, provokálja az orosz medvét, nem ismerve a székely aranyszabályt, hogy a medve nem játék.

Montebourg nyerhette a balos francia elnökjelöltek újabb tévévitáját is

A francia baloldali elnökjelöltek második, vasárnapi televíziós vitájában a nézők 29 százaléka – az első vitához hasonlóan – a Szocialista Párt baloldalához tartozó, protekcionista gazdaságpolitikát hirdető Arnaud Montebourg volt gazdasági minisztert találta a meggyőzőbbnek Manuel Valls volt miniszterelnöknél (26 százalék) és Benoit Hamon volt oktatási miniszternél (25 százalék) – derül ki az Elabe közvélemény-kutatóintézetnek a BFM hírtelevízió számára készült gyors felméréséből.

A könnyebb úton a háború felé

Hermann Göring náci vezető egykori ijesztő taktikájának mai felhasználását számos konfliktuszónában ma is tetten érhetjük.

Cáfolták a reykavíki csúcstalálkozóról szóló sajtóértesülést

Donald Trump megválasztott amerikai elnök azt tervezi, hogy hetekkel beiktatását követően Izland fővárosában, Reykjavíkban találkozik Vlagyimir Putyin orosz elnökkel – írta a The Sunday Times című brit újság. A hírt később Trump köreiből cáfolták.

A történelem vége nyomában

A globalizmus oldalán olyan elképesztő pénzügyi, gazdasági, média- és sajtóbeli, kulturális és szellemi erő halmozódott fel, amelyet nem szabad lebecsülni.

Egyelőre a volt miniszter áll a legjobban a francia balos elnökjelöltek közül

A francia baloldali elnökjelöltek első, csütörtöki televíziós vitájában a nézők 29 százaléka a Szocialista Párt baloldalához tartozó, protekcionista gazdaságpolitikát hirdető Arnaud Montebourg volt gazdasági minisztert találta a legmeggyőzőbbnek Manuel Valls volt miniszterelnök (26 százalék) és Benoit Hamon volt oktatási miniszter (20 százalék) előtt – derül ki az Elabe közvélemény-kutatóintézetnek a BFM hírtelevízió számára készült gyors felméréséből.

52 cikk 1/6 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!