2017. november 22., szerda, Cecília napja

Címke: Márton László

9 cikk 1/1 oldal

Lilla-köd

Néhány napja az interneten kering egy érdekes videó (a Krétakör Lúzer című előadásának hatperces összeállítása), amelyen nem ibolyát szed a művésznő…

Zéró tolerancia

A hatalmi helyzetükkel szexuálisan visszaélőkkel szemben nincs tolerancia. Legyen szó rendező-színész, igazgató-titkárnő, professzor-hallgató vagy akár orvos-nővér kapcsolatról.

Titok

Azt a pillanatot nem írják meg a hírportálok, mikor valaki arra az elhatározásra jut, hogy megír/megjelentet/nyilvánosság elé tár valamit, amiről eddig hallgatott.

Marton László bocsánatkérő közleménye

A zaklatással vádolt színházi rendező bocsánatkérése mellett, továbbra is a Vígszínház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem rendelkezésére áll.

A vörös függöny mögött

Nem csak a művészvilágra jellemző, és mélységesen elítélik a szexuális zaklatást az általunk megkérdezett rendezők és opera-, illetve színházigazgatók.

A tönkretett sorsok és a hallgatás fala

A pályakezdők, az egyetemre sokadszorra be nem kerülők, a stúdiósok, a nem megfelelő, nem trendi külsejűek kiszolgáltatottsága sokkal nagyobb, mint a civil életben...

Perelni fog a magyar Weinstein

Marton László, a Vígszínház volt igazgatója, jelenlegi főrendezője rágalomnak nevezte Schilling Árpád rendező feleségének állítását.

9 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!