2017. november 24., péntek, Emma napja

Címke: martin schulz

24 cikk 1/3 oldal

Botka lepaktálhatott Martin Schulzcal

Sajtótájékoztató keretében cáfolta Szabó Sándor szegedi szocialista országgyűlési képviselő, hogy ő írta volna azt a neki tulajdonított levelet, amelyet a Szegedma.hu közölt.

A Soros-terv szerelmesei

Nem világos, miért húzzák fel az orrukat a PC-orientált orgánumok és pártok, szervezetek, amiért Soros-tervről beszél a kormány.

Varsói diadal, párizsi kudarc

Európa-szerte felemásként értékelik Angela Merkel választási teljesítményét, a többségi vélemény szerint a menekültkérdés továbbra sem vesztette aktualitását.

Martin Schulz vádaskodni kezdett a bukás után

Botrányosnak nevezte Angela Merkel német kancellár választási kampányát Martin Schulz szociáldemokrata (SPD) pártelnök a vasárnapi szövetségi parlamenti (Bundestag-) választás után a törvényhozásba bejutott pártok vezetőnek televíziós fórumán.

Schulz elismerte az SPD vereségét

Elismerte vereségét a vasárnapi németországi szövetségi parlamenti (Bundestag-) választáson Martin Schulz, a Német Szociáldemokrata Párt (SPD) vezetője, egyúttal határozottan kizárta egy újabb nagykoalíció lehetőségét.

Nógrádi György Schulz bukását valószínűsíti

A szocdem kancellárjelölt ígérete, hogy a német államadósságot eltörli és mindemellett óriási beruházások veszik majd kezdetüket az országban, egyszerűen képtelenség.

Nem lesz újabb Merkel-Schulz tévévita

A német szociáldemokraták kancellárjelöltje kihívta egy újabb televíziós vitára Angela Merkelt, de a hivatalban lévő kormányfő ezt elutasította.

Martin Schulz bevenné kormányába Angela Merkelt

Továbbra is a választási győzelemért küzd és nem foglalkozik a pártja alacsony támogatottságát mutató közvélemény-kutatásokkal Martin Schulz, a német szociáldemokraták (SPD) kancellárjelölte, aki hétfőn tartott berlini sajtótájékoztatóján arról is beszélt, hogy hajlandó együtt kormányozni a mostani kancellárral, Angela Merkellel, de csak akkor, ha ő a kormányfő.

Egyre kevésbé szeretik Martin Schulzot

Az eddigi koalíciós társ, az Angela Merkel kancellár vezette CDU/CSU pártszövetség továbbra is a szavazatok 37 százalékára számíthat.

24 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!