2018. január 21., vasárnap, Ágnes napja

Címke: magyarok

20 cikk 1/2 oldal

Réka, kapucnis pulóverben

Réka, a magyar anya Párizsban, felveszi napszemüvegét, és gondosan ügyel rá, hogy kapucnis pulóvert húzzon magára. Mi ebben a különös?

Egészségipari együttműködés indul Iránnal

Az erősödő magyar-iráni gazdasági kapcsolatok, így a most induló egészségipari együttműködés is nagy lehetőségeket kínál a magyar vállalkozások számára – jelentette ki Varga Mihály Teheránban az iráni egészségügyi miniszterrel folytatott megbeszélés után.

Kezdődik a román centenáriumi év

A történészek, de a romániai lakosság többsége is pragmatikusan viszonyul a politika által kardcsörtetésre használt eseményhez.

Dzsudzsák csodálatos gyógyulása

A magyar válogatott labdarúgó végigjátszotta csapata, az al-Vahda szombati mérkőzését, sőt góllal járult hozzá az Emirates Club elleni, idegenbeli 4-1-es győzelemhez.

Ebédidő éjfélkor

Idén ötvenéves az az államközi szerződés, amelynek keretében 16 év leforgása alatt negyvenezer honfitársunk vállalt munkát a Német Demokratikus Köztársaságban.

Varsó számít a magyarokra

Amennyiben az európai parlamenti határozat következtében szavazásra kerülne sor a Lengyelországgal szembeni uniós szankciókról, Varsó számít a magyar vétóra – jelentette ki Mariusz Blaszczak belügyminiszter csütörtökön, a lengyel közszolgálati rádiónak adott interjúban.

20 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!