2017. augusztus 22., kedd, Menyhért, Mirjam napja

Címke: magyar válogatott

36 cikk 1/4 oldal

Storck jó játékkal örvendeztetné meg a fociszurkolókat

Jövő hét csütörtökön a lettek elleni világbajnoki selejtezőmérkőzésen jó játékkal, gólokkal és győzelemmel örvendeztetné meg csapatával a szurkolókat Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

Stefan Svitek távozik, Prágában folytatja

Az MKOSZ elégedett volt a kapitány munkájával, de megértették, hogy elsősorban családi okok miatt – a lánya Prágában kezdi meg egyetemi tanulmányait – a váltás mellett döntött.

Nem szeret okoskodni

A Magyar Időknek exkluzív interjút adó Dárdai Pál állítja, jó, hogy az andorrai vereség után nem döntött elhamarkodottan az MLSZ Bernd Storck sorsáról.

Aranyszínben játszó ezüst a Margitszigeten

Ha valaki a világbajnokság kezdete előtt írásban garantálja, hogy férfi-vízilabdaválogatottunk megszerzi a második helyet, azt hiszem, valamennyien látatlanban aláírtuk volna a papírt.

A magyar férfi 4×100-as vegyesváltó országos csúccsal hetedik

A Bohus Richárd, Gyurta Dániel, Milák Kristóf, Kozma Dominik összeállítású csapat 3:32.13 perces országos csúccsal a hetedik helyen végzett a 4x100 méteres vegyesváltóban, a Duna Arénában rendezett úszó-világbajnokság utolsó versenyszámában vasárnap.

Märcz Tamás: világbajnokok akarunk lenni!

A szakvezető a csapat nevében kijelentette, hogy örülnek a döntésnek, amely szerint a világbajnoki döntőt a Margitszigeten játsszák.

Így ünnepelt a közönség – videó

A magyar férfi vízilabda-válogatott 7-5-re legyőzte a görög csapatot a Margitszigeten zajló világbajnokság csütörtöki elődöntőjében, így szombaton az aranyéremért játszik szombat este Horvátország ellen.

36 cikk 1/4 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!