2017. június 26., hétfő, János, Pál napja

Címke: magyar válogatott

29 cikk 1/3 oldal

Kulcspasszok a törököknél

Még ott futballozik, ahol egykor a német kapitány, Joachim Löw edzősködött. Adana vonzó, de Koman Vladimir hamarosan odébbáll.

Nem állunk csehül az Eb-n

Bravúrosan szerepel a magyar női kosárlabda-válogatott, a házigazdák szombati 74-70-es legyőzésével már bejutott a legjobb tizenkettő közé a kontinensbajnokságon.

Mohács után

Elgondolkodtató, hogy a futball nálunk nem termeli, hanem kapja a pénzt, és ehhez nincs szükség teljesítményre, azaz a sportág visszaél a jó szándékkal.

Bernd Storck saját zsebből fizeti a szurkolók jegyeit

Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya meghívta a lettek és a portugálok elleni világbajnoki selejtezőre azokat szurkolókat, akik a helyszínen tekintették meg az andorrai mérkőzést; bejelentette: ő fizeti a jegyüket.

Storck második esélyt kapott

Csányi Sándor, az MLSZ elnöke bízik benne, hogy a hátralévő négy vb-selejtezőn a válogatott feledteti az andorrai fiaskót.

Menni vagy maradni?

A magyar labdarúgás közelmúltjából Mezey György, Jenei Imre, Bozsik Péter és Egervári Sándor távozásának körülményeit elevenítjük fel, azok tanulságaival egyetemben.

Orbán Viktort kérdezték Bernd Storck ügyében

Újságírók kérdezték a Parlamentben Magyarország miniszterelnökét, Orbán Viktort arról, hogy szerinte le kell-e mondania Bernd Storck szövetségi kapitánynak.

29 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!