2017. december 17., vasárnap, Lázár, Olimpia napja

Címke: magyar válogatott

37 cikk 1/4 oldal

Rasmussen rutinja segíthet

Leegyszerűsödött a képlet: ha a magyar női kézilabda-válogatott legyőzi Lengyelországot, a további csoportmérkőzések eredményétől függetlenül bejut a világbajnokság nyolcaddöntőjébe.

A svédektől is kikapott a magyar válogatott

A magyarok szombaton 30-22-re kikaptak a világ- és Európa-bajnok norvégoktól, következő ellenfelük pedig az ugyancsak pont nélkül álló Argentína lesz.

Húsz góllal nyertek a szerbek

Szerbia válogatottja 43-23-ra legyőzte Kína csapatát a németországi női kézilabda-világbajnokság csoportkörének első fordulójában, szombaton.

„Kéretik nekünk kezitcsókolommal köszönni”

Farkas Ágnes az ezredforduló időszakának meghatározó kézilabdázója volt, számos egykori társával szemben jelenleg földrajzilag és képletesen is peremvidéken él és dolgozik.

Többismeretlenes német utazás

A címvédő Norvégia ellen kezd, majd Svédország ellen folytatja szereplését a magyar női kézilabda-válogatott a németországi világbajnokságon.

Jól ismerjük a főszereplőket az NB I-ből

A női kézilabdában a magyar bajnokság színvonalát és a foglalkoztatott külföldi játékosok számát tekintve piacvezető a nemzetközi porondon.

Nehezen ment a kötelező

Két negyed döcögő játéka után a magyar férfi-kosárlabda válogatott bedarálta Koszovót a debreceni világbajnoki selejtező mérkőzésen.

37 cikk 1/4 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!