2017. október 24., kedd, Salamon napja

Címke: magyar labdarúgó-válogatott

13 cikk 1/2 oldal

Egy nappal korábban lesz a luxemburgi meccs

A két szövetség megállapodása értelmében az eredetileg kijelölt időpont előtt egy nappal, november 9-én rendezik meg a Luxemburg-Magyarország labdarúgó válogatott felkészülési mérkőzést.

A 35 éves kapitány

A Luxemburg, illetve Costa Rica elleni november 10-i és november 14-i két barátságos mérkőzésen az eddig pályaedzőként dolgozó Szélesi Zoltán irányítja a magyar labdarúgó-válogatottat.

Saját forrásból

Elapadt hát a német vérvonal is. Miként korábban a holland, majd a spanyol (portugál mellékérrel táplálva). De mi itt maradtunk a tudást szomjazva.

Storckon túlmutató gondok

Akárhonnan is értékeljük labdarúgó-válogatottunk szereplését a világbajnoki selejtezőben, a tények és vélemények eredője nem lehet más, mint hogy ennél többet reméltünk.

Csak a beszéd korrekt

Bernd Storck sem az egész világbajnoki selejtezősorozat értékelésére, sem a jövő fürkészésére nem vállalkozott kedd este a Feröer szigetek elleni keserves 1-0-s győzelem után.

Évtizedes mélypont

Évtizedes mélypontokat múlt alul a magyar válogatott a 2018-as vb selejtezőiben: egyetlen pontot sem szerzett az élen végző két csapat ellen.

Elnézést, nem ezt akarták

Kedden a Feröer szigeteket fogadjuk, és a még nagyobb szégyen elkerülése végett legalább döntetlen kellene a harmadik hely megőrzéséhez a B csoportban.

Megtartotta első edzését a válogatott Bázelben

A magyar labdarúgó-válogatott tagjai frissen és jó fizikai állapotban várják a világbajnoki selejtezőcsoportot százszázalékos teljesítménnyel vezető svájci csapat elleni szombati találkozót Bázelben.

Fejlődés, amit igazolni kell

A magyar labdarúgóknak minden lehetőséget meg kell ragadniuk annak érdekében, hogy a nemzetközi porondon gyűjtsenek tapasztalatot.

Barátságos véghajrá

Costa Rica és Luxemburg ellen zárjuk az évet. A látogatás tökéletes alkalom arra, hogy Storck adjon még egy esélyt a fiataloknak, akik a pireneusi miniállamban csúnyán felsültek.

13 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!