2017. október 22., vasárnap, Előd napja

Címke: magyar kormány

10 cikk 1/1 oldal

Pozitív értékelés a valutaalaptól

A valutaalap a korábbiakhoz mérten pozitívabban látja a magyar növekedési kilátásokat, a hazai politikával összhangban a termelékenység növelését látják globálisan is kiemelt kihívásként.

Alföldi Róbert lefasisztázta a kormányt

Az Orbán-rezsim acélbetétes bakancsai által eltaposott liberális művészek ki sem látszanak a melóból. De ha mégis, azonnal elrohannak egy borzasztóan független újsághoz beszélgetni.

A magyar kormány továbbra is támogatja az újvidéki Európa Kollégiumot

A magyar kormány eddig is és ezentúl is támogatja az újvidéki Európa Kollégiumot, és ha kell, segít az intézmény bővítésében is – hangsúlyozta Szilágyi Péter nemzetpolitikáért felelős helyettes államtitkár vasárnap a vajdasági városban, ahol a kollégium elsőéveseinek fogadásán vett részt.

Bakondi György: kinyílt a kapu a felső határ nélküli kvóták előtt

Az Európai Bíróság kvótaperben hozott döntése kinyitotta a kaput azelőtt, hogy egy felső határ nélküli automatizmus szerint osszák el a migránsokat az uniós tagállamok között – mondta Bakondi György miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szombaton, az M1 aktuális csatornának nyilatkozva.

Búcsú holland módra

A magyar kormánynak az Iszlám Államhoz való hasonlítása kellemetlen!!! Bravó! Kíváncsian várjuk, hogy lefordítsák neki a teljes interjút hátha talál addig pontosabb kifejezést.

10 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!