2017. április 23., vasárnap, Béla napja

Címke: magyar gazdaság

23 cikk 1/3 oldal

Stabil lábakon

Felpörgette a fordulatszámot a balliberális sajtótábor, amely már az országos elégedetlenség jelének próbálja beállítania a CEU ürügyén szervezett utcai tüntetéseket.

Az OECD pozitívnak látja gazdaságpolitikánkat

Noha a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) megjelent Going for Growth 2017 kiadványa összességében pozitívnak láttatja a magyar gazdaságpolitikai lépéseket, a Nemzetgazdasági Miniszté­rium szerint a szervezet kritikai észrevételei során nem vett figyelembe minden fontos körülményt.

Magasabb növekedést várnak londoni elemzők

Londoni pénzügyi elemzők szerint az eddigi aktivitási mérőszámok alapján a magyar gazdaság erőteljesen kezdte az idei évet, és valószínűleg a jelenlegi várakozásoknál nagyobb ütemben növekszik 2017 egészében.

PwC: a vezérigazgatók bíznak cégük növekedésében

A PwC legutóbbi felmérése szerint a magyarországi vezérigazgatók bíznak abban, hogy saját cégük növekedni fog a következő egy évben – mondta Mekler Anita, a PwC Magyarország adó- és jogi tanácsadási üzletágának cégtársa csütörtökön sajtótájékoztatón Budapesten.

NGM: az Uniós átlagnál gyorsabb volt a növekedés

A magyar gazdaság összességében erőteljesebben növekedett az elmúlt néhány évben, mint a többi uniós tagállam átlagosan, tehát az elmúlt években Magyarország érdemben közelített az Európai Unió fejlettségi szintjéhez – közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adataira reagálva kedden az MTI-vel.

23 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!