2017. október 21., szombat, Orsolya napja

Címke: magosz

7 cikk 1/1 oldal

Működik az Agrárkamara „teljes súlya”

Jakab István, a MAGOSZ elnöke a Karc FM-en kifejtette: az elmúlt évek bebizonyították, hogy ez a rendszer a leghatékonyabb az érdekérvényesítésre.

Minden gazdára számítanak

Az agrár-élelmiszeripar teljes jövőjét befolyásolhatja a kamarai választások eredménye. A gazdáktól kapott felhatalmazás határozza meg ugyanis a köztestület érdekérvényesítő erejét.

Eredményes az összefogás

Az ágazati érdekképviseletek, a kormányzat és a kifizetőügynökség együttműködésének köszönhetően egyre több uniós forrás juthat el a mezőgazdaságban dolgozókhoz.

Szorosabb összefogás a gazdák segítése érdekében

Több, az agrárium érdekében tevékenykedő szervezet fogott össze a gazdák segítése érdekében – jelentette be a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Országos Szövetsége (Magosz) elnöke, az Országgyűlés alelnöke szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.

Nem törölnék a multik miatt a kötelező tagságot

A 19 megyében összesen 1480 küldöttjelöltet indít a novemberi kamarai választásokon a 17 szakmai szervezettel szövetséget kötött Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz).

A MAGOSZ újra Győrffy Balázst jelöli az agrárkamara élére

A Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (MAGOSZ) benyújtotta jelöltlistáját a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) novemberi választására, amelyen újra Győrffy Balázst jelölik a NAK élére – jelentette be Jakab István, a MAGOSZ elnöke kedden sajtótájékoztatón.

Indul az agrárkampány, készülnek a jelöltek

A Magosz 17 szervezettel kötött együttműködési megállapodást, ezt egészíti ki a juhtenyésztőket és a cukorrépa-termesztőket tömörítő érdekképviseletek szakmai támogatása.

7 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!