2017. április 29., szombat, Péter napja

Címke: lövöldözés

26 cikk 1/3 oldal

Nemzeti gyászszertartáson búcsúztatták a Párizsban múlt héten lelőtt rendőr

Francois Hollande francia államfő nemzeti gyászszertartáson búcsúzott kedden Párizsban attól a rendőrtől, aki a múlt héten a Champs-Elysées sugárúton végrehajtott merényletben vesztette az életet. Búcsúbeszédében a leköszönő köztársasági elnök azt kérte utódjelöltjeitől, hogy minden szükséges eszközt adjanak meg a jövőben a rendőri erőknek a franciák biztonságának szavatolására.

Azonosították a San Bernardinó-i iskolában lövöldöző gyilkost

A kaliforniai San Bernardino egyik általános iskolájában hétfőn elkövetett lövöldözés tettese a lelőtt tanárnő férje volt – jelentette be a rendőrség helyi idő szerint hétfő este. Korábbi hírek még arról szóltak, hogy az egyik diák lövöldözött. A legfrissebb közlések szerint a tettessel együtt hárman haltak meg, egy gyermek még súlyos állapotban van.

Letartóztatták a washingtoni autós ámokfutót

A szóvivő szerint az autót vezető nő „különös és agresszív vezetői magatartást tanúsított”, ezért a rendőrség figyelmeztető lövéseket adott le.

Las Vegasban buszon lövöldözött egy férfi

Buszon kezdett lövöldözni egy férfi szombaton az egyesült államokbeli Los Angeles belvárosában, egy ember meghalt, két sebesültet kórházba szállítottak.

26 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!