2017. augusztus 19., szombat, Huba napja

Címke: london

74 cikk 1/8 oldal

London átmeneti vámuniót akar az EU-val

Átmeneti időre szóló vámuniót javasol az Európai Bizottságnak a brit kormány az Egyesült Királyság európai uniós tagságának 2019-ben várható megszűnése utáni időszakra. Brüsszel tudomásul vette és alaposan meg fogja vizsgálni a javaslatot – közölte az Európai Bizottság egy névtelenséget kérő szóvivője. Az átme­neti időszakra vonatkozó javaslattal elemzők szerint elsősorban az üzleti szféra megnyugtatása volt a kormány célja.

Elhallgat a Big Ben

A parlament óratornyának nagyharangja augusztus 21-én, délben szólal meg egy ideig utoljára.

Jól járt London az öbölháborúval

„Páratlan lehetőséget” látott a brit kormány Kuvait 1990-es iraki megszállásában, fontban számítva sok száz milliós bevételekkel kalkulálva az ország hadiipara számára.

Kellemes és váratlan meglepetés a zárónapon

A saját tempóját menő magyar versenyző sorra előzte meg az ellenfeleket, a végén nemcsak a hatodik helyét ünnepelhette, hanem 3:43,56 órás idejét is.

Megmutatta erejét a magyar atlétika

A sportág számára borzasztóan fontos, hogy a magyar csapat jól szerepelt a londoni atlétikai világbajnokságon, amelyen két érmet szerzett, s nyolcan végeztek a legjobb 16-ban – mondta Spiriev Attila, a Magyar Atlétikai Szövetség sportigazgatója az MTI-nek vasárnap.

Helebrandt Máté országos csúccsal 6.

Yohann Diniz nyerte a férfiak 50 kilométeres gyalogló viadalát a londoni atlétikai világbajnokságon, míg Helebrandt Máté országos csúccsal hatodikként zárt.

Sérüléssel búcsúzott Usain Bolt

A nyolcszoros olimpiai bajnok jamaicai sprinter a szombat esti program zárószámában a 4x100 méteres váltó utolsó embereként volt érdekelt.

74 cikk 1/8 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!