2017. október 22., vasárnap, Előd napja

Címke: london

47 cikk 1/5 oldal

Késelés Londonban, egy ember meghalt

Megkéseltek hétfő este három embert Londonban annál a metrómegállónál, ahol egy hónapja felrobbant egy házilag készített pokolgép – hangzott el az M1 Híradójában.

Már halálos áldozata is van az Ophelia trópusi viharnak

Már halálos áldozata is van Írországban az Ophelia trópusi viharnak, és több mint százezer lakásban szűnt meg az áramszolgáltatás hétfőn az Ír Köztársaságban, miután a hurrikán óránkénti 120-150 kilométeres sebességű széllökésekkel megérkezett az ír sziget fölé.

Pokol a palackban

Drámaian elszaporodtak az utcai savas támadások Nagy-Britanniában. A probléma súlyos, hiszen hat hónap alatt 400 esetben támadtak emberekre maró anyaggal.

Elengedték a londoni balesetet okozó sofőrt

Szabadlábon védekezhet a szombati londoni gázolásos tömegbaleset okozója. A Scotland Yard vasárnap bejelentette, hogy elengedték a gépkocsi 47 éves vezetőjét, de a vizsgálat folytatódik ellene.

Készülő merényletet hiúsíthattak meg Londonban

Egy embert elfogtak, két ingatlanban pedig házkutatás folyik egy londoni terrorellenes akció során – adta hírül a The Telegraph nevű brit újság portálja.

Újabb savas támadás Londonban

Szombat este nyolc körül riasztották a rendőröket a kelet-londoni Stratford kerületbe, ahol több embert is savval öntöttek le - írja a Telegraph.

47 cikk 1/5 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!