2017. június 28., szerda, Levente, Irén napja

Címke: london

55 cikk 1/6 oldal

Kérészek tánca

Az év természetfotósa, 2016-nak három magyar finalistája is volt: Máté Bence, Potyó Imre és Selmeczi Dániel (aki tavaly itthon kapta az év legjobb természetfotósa címet).

A szélsőjobboldallal szimpatizál a tettes

Erőszakos ember hírében áll az a férfi, aki hétfő hajnalban az észak-londoni Finsbury Park mecsetje előtt muszlim hívők közé hajtotta furgonját.

Kezdetét vette a brexit

Barnier a tanácskozás előtt reményét fejezte ki, hogy a hivatalosan is megkezdett tárgyalások első napján meg tudják határozni a prioritásokat.

Autós támadások Londonban és Párizsban

Újabb terrortámadás történt a brit fővárost, ezúttal muszlimok voltak a célpontok Észak-Londonban. Incidens történt Párizsban is: egy személyautó rendőrségi furgonba csapódott.

Az északírek Londont választják Dublin helyett

A tavalyi brexitnépszavazás óta nem nőtt jelentősen azoknak az északíreknek az aránya, akik azt szeretnék, hogy Észak-Írország egyesüljön az Ír Köztársasággal.

A Fidesz elítéli a londoni terrortámadást

A Fidesz elítéli az újabb londoni támadást, részvétét fejezi ki az áldozat családjának, és mielőbbi felépülést kíván a sérülteknek – közölte a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója hétfőn az MTI-vel.

55 cikk 1/6 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!