2017. január 20., péntek, Fábián, Sebestyén napja

Címke: liberálisok

21 cikk 1/3 oldal

Csúfos pofont kapott Beppe Grillo

A volt humorista kijelentette, hogy az Öt Csillag Mozgalom (M5S) elhagyja az EP-ben a brit függetlenségi párttal közös frakcióját, és a liberálisokhoz csatlakozik.

Az EPP szerint a szociáldemokraták és a liberálisok felrúgták a megállapodást

Nyilvánosságra hozta kedden az Európai Néppárt (EPP) az Európai Parlament (EP) szociáldemokrata (S&D) és liberális (ALDE) frakciójával kötött 2014-es megállapodást, amelynek értelmében a konzervatív erőket összefogó EPP-nek „járna” a parlamenti elnökség a következő periódusban.

Frakciót váltott volna az Európai Parlamentben az olasz Öt Csillag Mozgalom

Az Öt Csillag Mozgalom (M5S) olasz ellenzéki párt szavazóinak 78,5 százaléka igent mondott az Európai Parlament liberális frakciójához való csatlakozásra, miután a mozgalmat vezető Beppe Grillo erről internetes szavazást indított. A liberálisok viszont leszavazták az olasz párt kérelmét.

Trump beiktatása és a liberális diktátorok vége

Az amerikai elit és a brüsszeli vezetők egyaránt tragédiáról beszélnek. Valószínűleg nyilvánvalóvá vált számukra, hogy eljött a régi rend vége, és a hatalmuknak bealkonyult.

A liberálisok és a karácsony

Amit a bolsevikoknak nem sikerült elérniük a kommunizmus ideje alatt keleten, azt most a liberális jogvédők sikerre viszik nyugaton.

A lázadás előszele

Ez a píszí-világegyetem éppen összeomlóban van, mert nagyurai nem találtak válaszokat azokra a kínzó kérdésekre, amelyek a XXI. század emberét feszítik.

A jótól nem kell eltérni

Egy bizonyos társaság ugyanazt éli meg, mint az amerikaiak egy része, akik szerint a demokrácia csak akkor létezik és működik, ha a liberálisoknak kedvez.

21 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!