2017. május 24., szerda, Eszter, Eliza napja

Címke: letartóztatás

9 cikk 1/1 oldal

Titkos terrorsejtek követték el a szentpétervári merényletet

Titkos terrorsejtek tagjai voltak a szentpétervári metrórobbantás nyomán őrizetbe vett személyek – közölte Alekszandr Bortnyikov, az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) igazgatója a Nemzeti Terrorelhárítási Bizottság keddi moszkvai tanácskozásán.

Még egy terroristát letartóztattak

A svéd hatóságok letartóztattak egy második gyanúsítottat is a pénteki stockholmi gázolásos merénylettel összefüggésben, amelyben legalább négy ember meghalt és 15-en megsebesültek – közölte az SVT állami televízió rendőrségi forrásokra hivatkozva szombatra virradóra.

Letartóztatták a dél-koreai elnököt

Letartóztatták a korrupciós botrányba keveredett Pak Gun Hje dél-koreai elnököt helyi idő szerint péntek reggel – jelentették hírügynökségek.

Őrizetbe vették az orosz elnöki rezidencia bővítésének kivitelezőjét

Jelentős anyagi kárt okozó csalás és bűnszövetkezet létrehozásának gyanújával őrizetbe vették Andrej Kaminovot, a Kreml által megrendelt legújabb építkezéseket kivitelező Ateksz állami vállalat vezetőjét – közölte kedd este a Fontanka szentpétervári hírportál és az RBK gazdasági lap online kiadása.

Letartóztatták az ankarai orosz nagykövet gyilkosának cinkosát

Előzetes letartóztatásba helyezték Törökországban a tavaly december 19-én megölt Andrej Karlov ankarai orosz nagykövet gyilkosának egyik újabb feltételezett cinkosát, egy 33 éves orosz nőt – jelentette hétfőn a török kormányhoz közelinek tartott A Haber televízió.

A dzsihadistáknak segített, letartóztatták

Az ausztrál rendőrség letartóztatott egy helyi férfit kedden, aki állítólag az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezetnek segített rakéták és lézeres figyelmeztetőrendszerek kifejlesztésében.

9 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!