2017. március 26., vasárnap, Emánuel napja

Címke: letartóztatás

14 cikk 1/2 oldal

Őrizetbe vették az orosz elnöki rezidencia bővítésének kivitelezőjét

Jelentős anyagi kárt okozó csalás és bűnszövetkezet létrehozásának gyanújával őrizetbe vették Andrej Kaminovot, a Kreml által megrendelt legújabb építkezéseket kivitelező Ateksz állami vállalat vezetőjét – közölte kedd este a Fontanka szentpétervári hírportál és az RBK gazdasági lap online kiadása.

Letartóztatták az ankarai orosz nagykövet gyilkosának cinkosát

Előzetes letartóztatásba helyezték Törökországban a tavaly december 19-én megölt Andrej Karlov ankarai orosz nagykövet gyilkosának egyik újabb feltételezett cinkosát, egy 33 éves orosz nőt – jelentette hétfőn a török kormányhoz közelinek tartott A Haber televízió.

A dzsihadistáknak segített, letartóztatták

Az ausztrál rendőrség letartóztatott egy helyi férfit kedden, aki állítólag az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezetnek segített rakéták és lézeres figyelmeztetőrendszerek kifejlesztésében.

Dél-Koreában jóváhagyták a nagy horderejű letartóztatást

Jóváhagyta a szöuli központi kerületi bíróság pénteken a Samsung-csoportot ténylegesen irányító alelnöknek, Li Dzse Jongnak a letartóztatására vonatkozó ügyészségi kérést az államfővel kapcsolatos korrupciós eljárás keretében.

Nemzetközi körözés a metróbotrány miatt

A hatóságok látókörébe került egy titokzatos személy is, akit őrizetbe vettek, de a bíróság szabadon engedte, és ő elhagyta az országot.

14 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!