2017. június 28., szerda, Levente, Irén napja

Címke: lemondás

20 cikk 1/2 oldal

Biztonságos a 3-as metró

A 3-as metró biztonságos, a felújított szerelvények meghibásodásai nem veszélyeztetik az utasok biztonságát – mondta Bolla Tibor, a BKV Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Francia kormányszóvivő: csak technikai átalakítás várható a kabinetben

Az Édouard Philippe által vezetett francia kormány hétfőn benyújtja lemondását, de a következő napokban csak „kisebb technikai átalakítás” várható a kormányzatban, a miniszterelnök és a miniszterek személye nem változik – jelezte Christophe Castaner kormányszóvivő egy nappal azután, hogy Emmanuel Macron francia elnök centrista pártja megszerezte az abszolút többséget a nemzetgyűlésben.

Mohács után

Elgondolkodtató, hogy a futball nálunk nem termeli, hanem kapja a pénzt, és ehhez nincs szükség teljesítményre, azaz a sportág visszaél a jó szándékkal.

Menni vagy maradni?

A magyar labdarúgás közelmúltjából Mezey György, Jenei Imre, Bozsik Péter és Egervári Sándor távozásának körülményeit elevenítjük fel, azok tanulságaival egyetemben.

Lemondott posztjáról a botrányba keveredett brüsszeli polgármester

Lemondott posztjáról a belga főváros polgármestere csütörtökön, miután kiderült, hogy éveken át nagyobb összegű havi juttatásban részesült, amiért részt vett egy hajléktalanokat segítő nonprofit szervezet igazgatótanácsi ülésein.

Tündérmese a japán császári udvarban

Lemond császári előjogairól Mako hercegnő, Akihito császár legidősebb, 25 éves unokája, hogy közrangú szerelméhez mehessen feleségül. Közben a kormány Akihito császár példa nélküli lemondását készíti ma elő egy törvényjavaslat várható elfogadásával.

20 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!