2017. március 24., péntek, Gábor, Karina napja

Címke: Le Pen

6 cikk 1/1 oldal

Friss felmérések: Macron megközelítette Le Pent, Fillon lemaradt

A két hónap múlva rendezendő francia elnökválasztás jelöltjeinek esélyeit mérő két friss felmérés szerint a második helyen álló, független Emmanuel Macron két százalékponttal megközelítette az élen álló Marine Le Pent, a radikális jobboldali Nemzeti Front jelöltjét, akinek nem változott a támogatottsága, miközben a harmadik helyen álló Francois Fillon lemaradni látszik mögöttük.

Le Pen dacol az iszlámmal

Marine Le Pen találkozója a libanoni főmuftival elmaradt, mert az iszlámtól való távolságtartása jeleként a politikus nem volt hajlandó fejkendőt viselni.

Francia elnökválasztás – Csökkent Marine Le Pen hátránya a második fordulóban

A két hónap múlva esedékes francia elnökválasztás jelöltjeinek esélyeit mérő legfrissebb felmérés szerint a első fordulót továbbra is Marine Le Pen, a radikális jobboldali Nemzeti Front elnöke nyerheti, aki a második fordulóban vesztésre áll, de csökkent a lemaradása a konzervatív és centrista riválisaival szemben.

Le Pen: a Brexit és Trump győzelme után 2017 Európa ébredésének éve lesz

2017 az európai népek ébredésének éve lesz – jelentette ki Marine Le Pen, a francia elnökválasztás reményteli jelöltje szombaton a Szabadság és Nemzetek Európája (ENF) nevű európai parlamenti képviselőcsoport németországi találkozóján, az idei év fontos nemzeti választásainak tétjére utalva.

6 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!