2017. április 25., kedd, Márk napja

Címke: Le Pen

15 cikk 1/2 oldal

Fiatalok tüntettek Le Pen ellen Párizsban

A Nemzeti Front elnöke ellen tüntetők vasárnap este Párizsban rendőrökkel dulakodtak, akik könnygázzal próbálták feloszlatni őket.

Le Pen és Macron juthat be a második fordulóba

A közvélemény-kutatók exit poll eredményei szerint a független és a radikális jelölt küzdhet majd egymással a francia elnökválasztás második fordulójában.

Belga lapértesülés szerint Macron vezet az első fordulóban

Az első részeredményeken alapuló becslések szerint a függetlenként induló Emmanuel Macron vezet a franciaországi elnökválasztás vasárnapi első fordulójában a szavazatok 24 százalékával – közölte honlapján a La Libre Belgique című belga napilap.

Macron tovább növelte előnyét

Tovább növelte előnyét a szélsőjobboldali Marine Le Pennel szemben a saját pártot alapító, centrista Emmanuel Macron korábbi gazdasági miniszter, és vasárnap várhatóan ő kapja majd a legtöbb voksot a francia elnökválasztás első fordulójában – derül ki az Elabe közvélemény-kutató pénteken közzétett felméréséből.

Le Pen, Macron, Mélenchon és Fillon is bejuthat a második fordulóba

Soha nem volt még olyan bizonytalan a francia elnökválasztás kimenetele, mint kilenc nappal az idei első fordulója előtt, ahonnan a felmérések szerint négy jelöltnek van esélye továbbjutni a második fordulóba, olyannyira lecsökkent a különbség közöttük, s ezzel párhuzamosan a bizonytalanok aránya továbbra is nagyon magas.

15 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!