2017. december 18., hétfő, Auguszta napja

Címke: Latorcai Csaba

11 cikk 1/2 oldal

Nagyobb szerepet kapnak a helyi nemzetiségi önkormányzatok az iskolafenntartásban

A jövő évtől könnyebben lehetnek intézményfenntartók és -üzemeltetők a helyi, települési nemzetiségi önkormányzatok – közölte Latorcai Csaba, a Miniszterelnökség társadalmi és örökségvédelmi ügyekért és kiemelt kulturális beruházásokért felelős helyettes államtitkára a Nemzetiségi Önkormányzatok XXIII. Interetnikus Találkozóján csütörtökön Sátoraljaújhelyen.

Lengyel állami kitüntetést kapott Latorcai Csaba

A Lengyel Köztársaság Érdemrendjének tisztikeresztjét vehette át Latorcai Csaba, a Miniszterelnökség társadalmi és örökségvédelmi ügyekért, valamint kiemelt kulturális beruházásokért felelős helyettes államtitkára pénteken Budapesten.

Heller szerint mindegy, hogy hiteles-e a Jobbik

Újfent a Jobbikkal való összefogásra szólított fel Heller Ágnes, aki a Mandinernek adott interjú után a Magyar Narancsnak is felvázolta elképzelését.

A miniszterelnök üzenetét tolmácsolta Latorcai Csaba

„Örömmel tölt el, hogy a reformáció áldásaiért érzett hálán túl összeköt bennünket a közös múlt, a közös hitvalló ősökre való emlékezés és a közös jövő gondolata is.”

Latorcai Csaba: 61 éve a bátorság legyőzte a félelmet

Hatvanegy évvel ezelőtt a bátorság legyőzte a félelmet, és összefogást szült – hangsúlyozta Latorcai Csaba, a Miniszterelnökség helyettes államtitkára szombaton Budapesten, az 1956-os Magyar Szabadságharcosok Világszövetségének megemlékezésén.

11 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!