2017. december 17., vasárnap, Lázár, Olimpia napja

Címke: lakáspiac

29 cikk 1/3 oldal

Kétszer drágább egy új lakás Budapesten, mint vidéken

Tovább emelkedik az új lakások ára, ezzel együtt nőnek a vidéki és budapesti árak közti különbségek is. A fővárosban egyre kevésbé számít ritkaságnak az egymilliós négyzetméterár.

A paneleknél a harmadik emelet a legkedveltebb

Az alsó szinteken lévő lakások mellett a panorámás, magasabb emeleti otthonok a kedveltebbek a panellakást keresők körében. A legfölső emelet viszont általában kevésbé vonzó.

Egyre több kínai keres lakást Magyarországon

A kínai miniszterelnök magyarországi látogatása eredményeként több jelentős beruházás indulhat el, amelyekkel szorosabbá válhat a gazdasági kapcsolat Magyarország és Kína között.

Sokan keresik a panelokat

A távfűtés korszerűsítése és a panelfelújítási programok is szerepet játszanak a házgyári lakások növekvő népszerűségében.

Évi harmincezer új lakás

Az előzetesen tervezett egymillió négyzetméter helyett az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal-egyesület (IFK) tagjai által átadott és folyamatban lévő projektek 1,5 millió négyzetmétert tesznek ki.

Kiemelkedő nyereségük lehet a lakásfejlesztőknek

Erőteljesen elszakadt a fővárosi lakásárak szintje az ország többi részében tapasztalttól. Budapesten már a gazdasági helyzethez képest felülértékeltnek számítanak az ingatlanok.

29 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!