2017. október 17., kedd, Hedvig napja

Címke: labdarúgás

133 cikk 1/14 oldal

Újra Storckról dönt az MLSZ

Ahhoz kétség sem férhet, a magyar labdarúgó válogatottnak meg kell újulnia. Hogy Storckkal vagy valaki mással – az MLSZ elnökségének ezt kell mérlegelnie.

Rossit érdekelné a feladat

A Honvéddal idén bajnokságot nyerő, s jelenleg a Dunaszerda­helyi DAC 1904 csapatát edző olasz „maestro” szinte mindenki által elfogadott, természetes választás lenne a posztra.

Felcsút, Nápoly, Isztambul, Paks

Zsótér Donát őszintén beszélt a Magyar Időknek Bernd Storckról, arról, hogy ifistaként tudott a Napoli és a Chelsea érdeklődéséről.

Folytatódik a futballcsoda

Tovább tart az izlandi futballcsoda: a szigetország tavaly bemutatkozott az Eb-n, és hétfőn éjjel története során először a világbajnokságra is kvalifikálta magát.

Böde: csak annak örülhetek, hogy újra rúgtam gólt

Csak a góljának tud örülni Böde Dániel, aki a magyar labdarúgó-válogatott győztes találatát szerezte a Feröer-szigetek ellen 1-0-ra megnyert keddi összecsapáson, a világbajnoki selejtezősorozat zárófordulójában.

Csak Böde kapott tapsot

A Feröer szigetek elleni 1-0-s győzelemmel maradtunk a harmadik helyen a B csoportban, de Bernd Storck szövetségi kapitány erre nem alapozhatja sem a maga, sem a csapat jövőjét.

133 cikk 1/14 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!