2017. május 24., szerda, Eszter, Eliza napja

Címke: labdarúgás

156 cikk 1/16 oldal

Sok újonc és fiatal kapott meghívót a futball-válogatott keretébe

Az U17-es Európa-bajnokságon hatodik helyezett magyar csapat kapitánya, Szoboszlai Dominik is bekerült a felnőtt labdarúgó-válogatott keretébe, amely a június 5-i, Oroszország elleni barátságos mérkőzésre, illetve a négy nappal későbbi andorrai világbajnoki selejtezőre készül.

UEFA: az Európa Liga döntőt nem fenyegeti terrorveszély

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) információi szerint a szerdai, stockholmi Európa Liga-döntőt nem fenyegeti terrortámadás veszélye, ugyanakkor a szurkolóknak korán kell megérkezniük a stadionhoz az alapos átvizsgálások miatt.

Mindketten elérték az aranykaput

A labdarúgó NB I utolsó körében a Honvéd és a Videoton egymás elleni mérkőzésén dől el a bajnoki cím sorsa, a házigazda kispestieknek a döntetlen is elég lenne.

Huszonöt év után Ungvár visszavár

Az ukrán válogatott huszonöt évvel ezelőtt Magyarország ellen játszotta első hivatalos mérkőzését. Nem véletlenül: hazánk elsőként ismerte el az új államot.

Tizenhét légióst hívott meg Storck

Bernd Storck szövetségi kapitány pénteken megnevezte azt a 17 idegenlégióst, akikre számít a magyar labdarúgó-válogatott soron következő két mérkőzésén.

Cardiffra hangolnak

A Real Madridot csak egy lépés választja el a La Liga megnyerésétől, a Juventus a három lehetséges trófeából egyet már begyűjtött.

A francia kulcs bezárta a vb-kaput

U17-es labdarúgó-válogatottunk a Horvátországban zajló korosztályos Eb helyosztóján 1-0-ra kikapott a franciáktól, és ezzel lemaradt a világbajnokságról.

Nem űzik, élik a futballt

Június végén olasz toptrénerek érkeznek hazánkba, hogy felmérjék és oktassák a 10-14 éves ifjú magyar labdarúgókat a CIB Italia focitábor keretében.

Gólzáporok a Bundesligában

A német labdarúgó-bajnokság utolsó előtti, 33. fordulójában a Hoffenheim 5-3-ra nyert a Werder Bremen otthonában, és a vendégek első gólját Szalai Ádám szerezte a 7. percben.

156 cikk 1/16 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!