2017. december 15., péntek, Valér napja

Címke: labdarúgás

156 cikk 1/16 oldal

Supka Attila harmadszor Kispesten

Az edző mellett szólt, hogy nem ismeretlen Kispesten. A hetvenes-nyolcvanas évek fordulóján ott játszott, Détári Lajos szintű tehetségnek tartották, ám végül edzőként lett eredményesebb.

Döntő a nyolcaddöntőben

Már a legjobb tizenhat között összejött az a párosítás a labdarúgó Bajnokok Ligájában, amely talán a legtöbb voksot kapta volna, ha az álomdöntőre kell szavazni.

Real Madrid-PSG csúcsrangadó a BL-nyolcaddöntőben

A címvédő Real Madrid a lehetséges ellenfelek közül talán a legnehezebbet kapta: a Paris Saint-Germainnel találkozik a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

Végszóra zöld-fehér karácsony

A népi bölcsesség szerint a karácsony kopog vagy locsog, lehet fehér – a magyar futballban ebben az évben leginkább zöld-fehér. Nemcsak a Ferencvárosra gondolva, hanem a Haladásra is.

Őszi bajnok a Ferencváros

A Ferencváros 2-0-ra verte a idegenben a Vasast, a Videoton 1-0-ra kikapott Szombathelyen a Haladástól. Mindez azt jelenti, hogy 3 pont előnnyel a Fradi telel az tabella élén.

Gálaest a Mersey partján

A BL-csoportkör utolsó fordulójában patinás klubok is búcsúztak a sorozattól, volt, amelyik emelt fővel, de volt, amelyik szégyenkezve bukott el.

Nem hibáztak az esélyesek

Négy csoportban már véget értek a Bajnokok Ligájában a csoportküzdelmek. Méghozzá meglepetés nélkül. Továbbjutott a Manchester United, a Juventus és a Roma is.

Százszázalékosan zárná a PSG a csoportkört

Még az eddig százszázalékos PSG sem lazsálhat, mert látványos győzelemmel a Bayern megfoszthatja az első helytől a Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában, a mai játéknapon.

156 cikk 1/16 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!