2017. február 28., kedd, Elemér napja

Címke: labdarúgás

110 cikk 1/11 oldal

Rangadó helyett kínos látlelet

A magyar bajnokság két kirakatcsapatának mérkőzése az unalmas, rendkívül alacsony színvonalú játéknak tökéletesen megfelelő 0-0-s döntetlenre végződött.

Győzelmével egyelőre a Honvéd vezeti a futballbajnokságot

A Bp. Honvéd együttese egy, hajrában szerzett találattal otthon tartotta a három pontot a Debrecen ellen, a labdarúgó OTP bank liga 21. fordulójában. Marco Rossi együttese ezzel fellépett a tabella első helyére, de a Ferencváros-Videoton rangadó után ez még módosulhat. A többi szombat délutáni meccsen az Újpest, az MTK és a Paks három, míg a Vasas és a Gyirmót egy pontot szerzett.

A FIFA is figyel ránk

A szombati rangadó a FIFA ingerküszöbét is elérte. A nemzetközi szövetség stábja szerdán a Videotonnál, csütörtökön a Ferencvárosnál forgatott, s jelen lesz a mai találkozón is.

Nem kerül többe az átlagnál az új Puskás Ferenc Stadion

Az új Puskás Ferenc Stadion 2016-ban a közbeszerzési hatóságnál is leadott bruttó becsült értéke a hivatalos költségbecslés alapján 180,02 milliárd forint volt, a legkedvezőbb ajánlat ennél 5,8 százalékkal volt magasabb a Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja Nonprofit Zrt. pénteki közleménye szerint.

Sipos Jenő: soha ennyi gyermek nem futballozott az iskolákban

A 2016/17-es tanévben 1445 alapfokú oktatási intézményben 71 707 gyermek kapcsolódott be a Magyar Labdarúgó Szövetség grassroots igazgatósága által szervezett és felügyelt OTP Bank Bozsik Intézményi programba.

110 cikk 1/11 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!