2018. január 23., kedd, Zelma, Rajmund napja

Címke: Kvóta

35 cikk 1/4 oldal

Kitiltás

Mit várjunk most a liberális véleményterroristáktól, amikor a demokratikusan nagy többséggel megválasztott kormány ismét megkapva a kellő támogatást, érvényt szerez az emberek akaratának?

Nem működnek a kvóták

A német és az osztrák kormány egyetért abban, hogy a migrációs válság megoldásához elengedhetetlen az uniós külső határ védelme és a menekültek támogatása helyben, a hazájuk közelében.

Polgármesterek mondtak nemet a betelepítésre

Több száz településvezető támogatta a kezdeményezést a témában tartott konferencián, ahol elhangzott az is: Budapest ma Európa egyik legbiztonságosabb városa.

A bizottság és a bíróság kvótaügyi konfliktusa

A bizottság viszont azzal, hogy a bíróság most számon akarja kérni pár tagállamon döntést, azt bizonyítja, hogy bizonyos eljárásait politikai lángpallosként használja.

Nem lehet hátradőlni a kvóta miatt

A kormánypárt szóvivője szerint a migráció Európába hozta a bűnözést és a terrorizmust, továbbá az európai társadalmak mindennapjaiba beköltözött a biztonság miatti aggodalom

Orbán Viktor szerint az idei az összecsapások éve lesz

A közép-európai országok gazdasága stabilizáló szerepet tölt be az Európai Unióban, ezért ennek megfelelő súllyal szeretnének beleszólni az unió ügyeibe – jelentette ki a miniszterelnök.

Orbán Viktor: Magyarország egész Európát védi

Akik a kötelező kvótát szorgalmazzák, azok márciusban, a következő uniós csúcson is próbálkozni fognak, ezért újabb támadás előtt áll Magyarország – mondta a miniszterelnök.

35 cikk 1/4 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!