2017. május 27., szombat, Hella napja

Címke: Kvóta

10 cikk 1/1 oldal

Magyarországot is célponttá teheti Brüsszel

A bevándorlás és a terrorizmus kéz a kézben jár akkor is, ha ezt a különféle liberális médiumok és politikai szereplők tagadni próbálják – mondta Völner Pál.

Nem törnek át

Már csak a szárnyaló gazdasági eredmények fenntarthatóságán fanyalognak a mindent rossznak tartó fikakultúra felkent apostolai.

Újra megfenyegette Brüsszel Budapestet

Jogi és erkölcsi kötelezettsége az Európai Unió tagállamainak, hogy részt vegyenek a menedékkérők áttelepítését szolgáló uniós mechanizmusban – mondta az uniós biztos.

Európának nem kellenek a kvóták

A kötelező betelepítési kvóta nem kell Európának, a szabályok a gyakorlatban már rég megbuktak – jelentette ki a lapunknak adott interjúban Völner Pál.

Nem jár pénzelvonással a kvóta elutasítása

Nincs szó arról, hogy az Európai Unió a tagállamoknak megítélt pénzügyi alapokat csökkentené az uniós migrációs politikában való részvétel elmaradása miatt.

Népszavazást kezdeményezne a menekültkvótákról egy lengyel ellenzéki párt

Népszavazást kezdeményezne az Európai Unión belüli menekültátirányítás elutasításáról a harmadik legnagyobb lengyel parlamenti párt, a jobboldali ellenzéki Kukiz' 15 – jelentette a hétfői lengyel sajtó a tömörülés vezetőjének, Pawel Kukiznak a Facebook közösségi honlapon tett bejegyzésére hivatkozva.

10 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!