2017. március 26., vasárnap, Emánuel napja

Címke: külügyminisztérium

11 cikk 1/2 oldal

A Rómába készülőket figyelmezteti a Külügyminisztérium

A római szerződés aláírásának 60. évfordulója miatt közlekedési, idegenforgalmi korlátozások várhatók a hétvégén az olasz fővárosban – tájékoztatta a Rómába készülő magyar állampolgárokat a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) konzuli szolgálata szerdán.

Bekérették a külügyminisztériumba Németország ankarai nagykövetét

Bekérették a török külügyminisztériumba csütörtökön Németország ankarai nagykövetét. Külügyminisztériumi források szerint a török kormány ílymódon kívánt tiltakozni amiatt, amiért a német hatóságok megakadályozták, hogy két török miniszter Németországban fórumot tartson az alkotmánymódosításról kiírt áprilisi népszavazás ügyében.

A hadiipar nyerhet Trump büdzséjében

Amerikai sajtójelentések szerint a költségvetés tervezete 2,4 százalékos növekedéssel számol a Trump által korábban ígért három százalék helyett.

Feltörték a cseh külügyminisztérium elektronikus levelezését

Ismeretlenek sorozatosan feltörték Csehország külügyminisztériumának elektronikus levelezését, ám titkos információkhoz nem fértek hozzá – közölte kedden Lubomír Zaorálek cseh külügyminiszter sajtótájékoztatón.

Moholy-Nagy László életmű-kiállítása nagy siker az USA-ban

Több százezren látták eddig az Egyesült Államok két városában Moholy-Nagy László életmű-kiállítását, a magyar művész alkotásait New Yorkban és Chicagóban mutatták be, és Los Angelesben is láthatóak lesznek.

11 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!