2017. május 24., szerda, Eszter, Eliza napja

Címke: kultúra

67 cikk 1/7 oldal

Egy perces csenddel emlékeznek az áldozatokra Cannes-ban

Egy perces csenddel emlékeznek meg kedd délután a 70. cannes-i fesztiválon a manchesteri robbantás áldozataira, amelyben eddig 22-en vesztették életüket – jelentette be Thierry Frémaux művészeti igazgató.

Még több pénz jut a kultúrára

A kulturális ágazat emberfelettien teljesít – mondta Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár tegnap, a kultúráért felelős államtitkárság 2018-as évi költségvetéséről és a vidéki kulturális fejlesztésekről szóló sajtótájékoztatóján.

Mintegy 40 milliárd forint többletforrás juthat kultúrára

Mintegy 40 milliárd forint többletforrás juthat a kulturális területnek a májusban benyújtott költségvetési tervezet szerint – mondta el Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár a csütörtöki sajtótájékoztatón Budapesten.

Jövő hétvégén rendezik meg a Székely Fesztivált Budapesten

Jövő hétvégén rendezik meg a Székely Fesztivált Budapesten, a Millenáris parkban, ahol péntektől vasárnapig kulturális programokkal, székely ételekkel, italokkal, kézműves termékekkel várják a látogatókat – hangzott el az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában

Ezerkétszáz program az idei Művészetek Völgyén

Emberi léptékű fesztiválra készülnek, ezért is húzták szét térben a fesztivált, az idén 27 programhelyszínen és további 40 kisebb helyszínen várják a látogatókat.

Családokat vár a Vigadó

A Kodály Zoltán-emlékév köré rendezett programokkal szervezik meg május 27-én a Pesti Vigadóban a Nyitott ház napot.

67 cikk 1/7 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!