2017. szeptember 20., szerda, Friderika napja

Címke: Központi Nyomozó Főügyészség

12 cikk 1/2 oldal

Kovács Béla megnézi az iratokat

A Jobbik kémkedéssel és költségvetési csalással gyanúsított EP-képviselőjének ügyében a Központi Nyomozó Főügyészség kedden kezdte meg az iratismertetést.

Vizsgálják a bőnyi szakvéleményeket

Az iratismertetés során a rendőrgyilkossággal gyanúsított hungarista ügyvédje egy sor bizonyítási indítványt tett, ám ezeket egy kivétellel elutasította a hatóság.

Pontosítás: Még nem nyomoz a főügyészség

A Központi Nyomozó Főügyészségen nincs folyamatban büntetőeljárás és nem érkezett áttételi határozat hatóságunkhoz – közölte a KNYF helyettes szóvivője.

Bőnyi gyilkosság: készül a vádirat

Szeptember közepéig vádat emel a Központi Nyomozó Főügyészség a bőnyi rendőrgyilkosság ügyé­ben a hungarista id. Győrkös István ellen.

Vádat emeltek Ármós Sándor ellen

Vesztegetés és befolyással üzérkedés miatt a Központi Nyomozó Főügyészség vádat emelt Ármós Sándor egykori megyei rendőrfőkapitány és társai ellen.

Vádemelés várható a brókerügyekben

Csalás, pénzmosás és hűtlen kezelés miatt vádemelés várható a Quaestor- és a Buda-Cash-ügyben – árulta el a PestiSrácok.hu-nak a fővárosi főügyész. Ibolya Tibor az interjúban kitért a Sukoró-üggyel foglalkozó rendőröket, ügyészeket és bírákat ért baloldali fenyegetésekre és az új büntetőeljárási törvényre is.

Kovács Béla Brüsszelben gyógyul tovább

A Jobbik kémkedéssel gyanúsított és költségvetési csalással meggyanúsítani kívánt EP képviselője fotókkal jelentkezett a belga fővárosból.

Előzetesben az ügyész és a pénzügyőrök

A súlyos korrupciós ügy részese az ismert debreceni ügyész, Tilk Ferenc, három magas rangú pénzügyőr, köztük az ügyész volt felesége és egy ügyvéd is.

Egy ügyész és három NAV-os került őrizetbe korrupciós bűncselekmény miatt

Őrizetbe vette és gyanúsítottként hallgatta ki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) három hivatásos állományú tagját, egy helyi ügyészségi ügyészt és egy további személyt a Központi Nyomozó Főügyészség korrupciós bűncselekmény gyanúja miatt – közölte a főügyészség az MTI-vel.

12 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!