2017. július 24., hétfő, Kinga, Kincső napja

Címke: Központi Nyomozó Főügyészség

12 cikk 1/2 oldal

Vádemelés várható a brókerügyekben

Csalás, pénzmosás és hűtlen kezelés miatt vádemelés várható a Quaestor- és a Buda-Cash-ügyben – árulta el a PestiSrácok.hu-nak a fővárosi főügyész. Ibolya Tibor az interjúban kitért a Sukoró-üggyel foglalkozó rendőröket, ügyészeket és bírákat ért baloldali fenyegetésekre és az új büntetőeljárási törvényre is.

Kovács Béla Brüsszelben gyógyul tovább

A Jobbik kémkedéssel gyanúsított és költségvetési csalással meggyanúsítani kívánt EP képviselője fotókkal jelentkezett a belga fővárosból.

Előzetesben az ügyész és a pénzügyőrök

A súlyos korrupciós ügy részese az ismert debreceni ügyész, Tilk Ferenc, három magas rangú pénzügyőr, köztük az ügyész volt felesége és egy ügyvéd is.

Egy ügyész és három NAV-os került őrizetbe korrupciós bűncselekmény miatt

Őrizetbe vette és gyanúsítottként hallgatta ki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) három hivatásos állományú tagját, egy helyi ügyészségi ügyészt és egy további személyt a Központi Nyomozó Főügyészség korrupciós bűncselekmény gyanúja miatt – közölte a főügyészség az MTI-vel.

Megbukott a Jobbik kampányfőpróbája

Nem sikerült áttörést elérnie a Jobbiknak a három hónapja zajló agresszív plakátakciójával, amelyet a kormányfő még áprilisban kampányfőpróbának nevezett.

Újra ítélet előtt a sukorói ingatlanper

Harmadszor születik ítélet jövő csütörtökön a Sukoró-ügyként elhíresült velencei-tavi kaszinóberuházással kapcsolatos büntetőperben.

Welsz félrevonult Simonnal

Tanúként hallgatták meg szerdán Simon Gábornak, az MSZP volt elnökhelyettesének büntetőperében néhai Welsz Tamás volt élettársát, H. Andreát.

12 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!