2017. január 21., szombat, Ágnes napja

Címke: közlekedés

76 cikk 1/8 oldal

Helyreállt a közlekedés Kárpátalja útjain

Helyreállt a közlekedés vasárnapra Kárpátalja útjain az után, hogy egy nappal korábban az erős havazás és viharos szél miatt leállították a kamionforgalmat az ukrajnai megye egész területén, de továbbra is szünetel az áramszolgáltatás 16 településen.

A sínekre mászott egy ír férfi a metróalagútban

A metrósínekre mászott egy ír férfi a Keleti pályaudvar metrómegállójában, majd elindult a Stadionok metrómegálló felé – közölte a rendőrség vasárnap a honlapján.

Vucic utasítást adott a Koszovóba indított vonat megállítására

Még Szerbia területén megállították Aleksandar Vucic szerb kormányfő utasítására azt a személyvonatot, amelyet a pristinai kormány tiltakozásának ellenére szombaton indítottak ünnepélyesen Koszovó többségében szerbek lakta északi részébe.

Újra járnak a vonatok Balatonszentgyörgy és Nagykanizsa között

Újraindult a vonatforgalom szombat kora este Balatonszentgyörgy és Nagykanizsa között, miután a szakemberek a pályáról eltávolították a kidőlt fákat és megjavították a felsővezetéket – közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel.

Helyreállt az áramszolgáltatás Borsodban

Helyreállt az áramszolgáltatás Borsod megyében szombat délután azon a három településen, ahol korábban a téli időjárás miatt nem volt áram – közölte Irlanda Boglárka, az Észak-magyarországi Áramszolgáltató (ÉMÁSZ) Nyrt. igazgatósági megbízottja az MTI-vel. A Dunán mára mérséklődő jégzajlás miatt újraindulhatott Mohácsnál a kompközlekedés.

76 cikk 1/8 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!