2017. február 28., kedd, Elemér napja

Címke: közlekedés

63 cikk 1/7 oldal

Hétfőn indul újra a balatoni kompközlekedés

Hétfőn reggel újraindul a balatoni komp Szántód és Tihany között a kedvező időjárásnak köszönhetően több mint másfél hónapos kényszerszünet után – derült ki a Balatoni Hajózási Zrt. (Bahart) MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményéből.

Még mindig ismeretlen a heidelbergi autós ámokfutó indítéka

Továbbra is ismeretlen, hogy miért hajtott járókelők közé egy autós a németországi Heidelbergben. A tömeges gázolás elkövetője a helyi rendőrség vasárnapi tájékoztatása szerint első kihallgatásán nem volt hajlandó beszélni tettéről.

Elhunyt a heidelbergi ámokfutó egyik áldozata

A gázolás halálos áldozata egy 73 éves német férfi. A két, csak könnyebb sérült egyike egy 32 éves osztrák férfi, a másik egy 29 éves bosnyák nő.

Életét vesztette a Perbálnál karambolozott rendőrautó utasa

Egy, a rendőrrel közös szolgálatot ellátó polgárőr vesztette életét szombaton reggel abban a rendőrautóban, amely Perbál és Tinnye között karambolozott – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon.

Halálos baleset Nyíregyházán

Közúti balesetben meghalt egy ember pénteken kora reggel Nyíregyházán – közölte honlapján a katasztrófavédelem.

Halálos baleset miatt teljes útzár az M7-es autópálya egy szakaszán

Útkarbantartást végző férfit gázolt halálra egy gépjármű hétfőn az M7-es autópálya 52-es kilométerszelvényében, Pákozd térségében, a Balaton felé vezető oldalon, ezért teljesen lezárták az érintett útszakaszt – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

Hajókat és hidakat rongált meg a jég a Tiszán

Tokajnál nagy károkat okozott a jeges árhullám: a téli kikötőben hajókat, csónakokat rombolt szét és süllyesztett el, köztük nagytestű tiszai sétahajókat.

63 cikk 1/7 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!