2017. február 28., kedd, Elemér napja

Címke: közbeszerzés

11 cikk 1/2 oldal

Három állami szervnél már kötelező a közbeszerzéseknél az e-kommunikáció

Február 1-jétől három központi beszerző szerv – a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság, a Nemzeti Kommunikációs Hivatal és az Állami Egészségügyi Ellátó Központ – közbeszerzési eljárásainál kötelező az elektronikus kommunikáció, ami legkésőbb az év végéig valamennyi közbeszerzési eljárásra kiterjed. Az e-közbeszerzés bevezetése növeli a transzparenciát és a versenyt – közölte a Miniszterelnökség az MTI megkeresésére.

Elmarasztalt kórházi beszállítók

Az Orvostechnikai Szövetség többek között arra hívta fel a figyelmet, hogy sok szempontból nem biztosított a kórházak törvényes működtetése.

Erős évre számít a hazai cégvilág

Több ezer milliárd forint uniós támogatás érkezik idén a magyar gazdaságba, elsősorban a kis- és középvállalati szektorba,

Ellepik a kórházakat a számvevők

A szakemberek nem diagnózisért mennek, a helyzet éppen fordított lesz: a számvevők folytatják le a vizsgálatot, s az értékelést is ők adják meg.

Milliárdokat költ a MÁV vonalai felújítására

Tízmilliárd forintért rendel meg vasútipálya-javítási, -karbantartási munkálatokat a MÁV. A következő két évben Nyugat- és Kelet-Magyarországon szabályozzák a vágányokat, a felsővezetéket, csiszolják a síneket, átrostálják az ágyazatot.

11 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!