2017. október 22., vasárnap, Előd napja

Címke: kormányzat

5 cikk 1/1 oldal

Kormány: a kereszténység a legüldözöttebb vallás

A magyar kormány célja, hogy támogatási programokkal tegye lehetővé a Közel-Keleten, illetve Afrikában, hogy az őshonos keresztény közösségek a szülőföldjükön maradhassanak.

Guller Zoltán: történelmi nyarat zárt a magyar turizmus

Történelmi nyarat zárt a magyar turizmus, ugyanis a Központi Statisztikai Hivatal legfrissebb adatai szerint júliusban 30 százalékkal nőttek a külföldiektől származó szállásdíjbevételek az előző év azonos időszakához képest – mondta Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.

Tovább egységesítik a közigazgatás informatikai rendszereit

Tovább egységesítik a közigazgatás informatikai rendszereit – jelentette be a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. igazgatója szerdán Budapesten, a Központosított kormányzati informatikai rendszer bővítése (KKIR3) projekt sajtótájékoztatóján.

Fegyelmi várhat Ausztráliában a kormánybírálatot lájkoló köztisztviselőkre

Fegyelmi eljárás indulhat a jövőben Ausztráliában azon köztisztviselők ellen, akik a Facebookon a kormányt bíráló bejegyzéseket lájkolnak – jelentette az ABC ausztrál közszolgálati műsorszolgáltató az ottani közszolgálati bizottság új, közösségimédia-használati útmutatójára hivatkozva.

5 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!