2017. június 24., szombat, Iván napja

Címke: kormányzat

7 cikk 1/1 oldal

Hárommilliárdos program indul megváltozott munkaképességűek foglalkoztatására

Hárommilliárd forintos, európai uniós támogatású programot indít a kormány megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatásának elősegítésére – jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára szerdán Szekszárdon.

V. Németh Zsolt: hat újabb natúrpark létrehozását kezdeményezték

Magyarországon kilenc natúrpark működik és hat további létrehozására vannak helyi kezdeményezések, például a Vasi Hegyháton és a Szigetközben – mondta V. Németh Zsolt környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkár az Írottkő Naturpark megalapításának 20 éves jubileuma alkalmából tartott sajtótájékoztatón pénteken, Kőszegen.

Helyettes államtitkár: a civil szféra a társadalmi jóakaratot testesíti meg

A civil szervezetek a társadalmi jóakarat megtestesítői Magyarországon. Ezeket a szervezeteket segítve a kormány is hatékonyabban és eredményesebben tudja támogatni a rászoruló családokat – jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériuma egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára a Családi erőforrás központ elnevezésű program bemutatóján, csütörtökön Püspökladányban.

Üveghíd az űrhajók felett

Ha egy önkormányzat komolyan gondolja, hogy helyzetén érdemben szeretne változtatni, a jó ötletekre vevő a kormányzat.

7 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!