2017. január 24., kedd, Timót napja

Címke: kormánybiztos

10 cikk 1/1 oldal

Palkovics: Nem a PISA miatt tanulunk az iskolában

Nem érte sokként a kormányt a PISA-jelentés, ugyanakkor meg kell vizsgálni, hogy mi változott az elmúlt időszakban – mondta Palkovics László, aki több változásról beszélt.

Nem változik a turizmus irányítása

Nincs olyan döntés, hogy a kormány mostani mandátumának lejárta előtt változna a turizmus irányítására ebben az évben kialakított új állami rendszer.

Kormánybiztos: a takarékoknak nincs vesztegetni való idejük

A takarékszövetkezeti szektornak nincs vesztegetni való ideje, a kormányhatározatban kijelölt feladatokat és az üzleti modell megújítását mielőbb el kell végezni, a szektor megfelelő működéséhez szükséges jogszabály-módosítási javaslatokat januárig várják a takarékoktól – hangsúlyozta a nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért és postaügyért felelős kormánybiztos egy hétfői rendezvényen, Budapesten.

Felgyorsul az új rendszerben a turizmus fejlesztése

Állami részvénytársaságokat hoznak létre a kiemelt desztinációk területén, amelyek feladata az lesz, hogy koordinálják a kabinet által kiemeltnek nyilvánított turisztikai beruházásokat.

Már hozza a sikert az olimpiai pályázat

A biztonságos magyar főváros részvétele a megrendezés jogáért zajló versenyben láthatóan fellendítette a külföldiek érdeklődését hazánk iránt.

Elindul a digitális átállás az oktatásban

A legfontosabb cél, hogy minden diák úgy kerüljön ki a magyar köznevelési rendszerből, hogy a kornak megfelelő színvonalú digitális írás- és olvasástudással rendelkezik.

10 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!