2017. április 26., szerda, Ervin napja

Címke: könyv

18 cikk 1/2 oldal

Közös standon mutatkoznak be a könyvfesztiválon a V4-ek

Csehország, Lengyelország és Szlovákia legfrissebb irodalmi terméséből nyújt ízelítőt a Visegrádi Négyek (V4) országainak közös standja csütörtöktől vasárnapig a 24. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon.

Huszonnégy Alexandra üzlet helyén nyílik Líra-Móra könyvesbolt április végéig

Összesen 24 egykori Alexandra könyvesbolt helyén nyit Líra-Móra könyvesbolt néven új üzletet április végéig a Janikovszky és Kolosi Kft., az üzemeltető kedden az utolsó szükséges szerződéseket is aláírta az üzlethelyiségek bérbeadóival. Húsz könyvesbolt már megnyílt, további négy megnyitása a következő hetekben várható – tájékoztatta a Líra Könyv Zrt. az MTI-t.

Soros a felborult egyensúlyt szereti

A magyarul is megjelent német könyvsiker szerzője szakmailag igényesen szemlélteti, hogy a milliárdos hogyan szerzett korábban soha nem látott világpolitikai befolyást.

Munkás barmok

Makkai Béla történész, a Károli Gáspár Református Egyetem docense az első világháború előtti bukaresti magyar sajtót kutatta.

Új érdekvédelmi szervezetet alapított öt magyar kiadó

Öt magyar kiadó részvételével megalakult a Magyar Könyvkiadók Érdekvédelmi Szövetsége (MKÉSZ), amely szerint a könyvszakma jelenlegi képviselete nem képes az Alexandra-hálózat összeomlása miatti válság kezelésére.

Gary Chapman Magyarországra látogatott

Az ötven nyelvre lefordított és több mint 11 millió példányban elkelt Egymásra hangolva című mű szerzője most először Magyarországra is ellátogatott.

18 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!