2017. június 26., hétfő, János, Pál napja

Címke: könyv

17 cikk 1/2 oldal

Bohémélet, bársonyfüggöny, lapostetű

Aki élte már ezt, akár szakmában, akár civilként, az pontosan tudja, hogy milyen félelmetesen, átkozottul szép, keserű, halálos, undorító és csodálni való világ ez.

Monumentális regénytermés

Idén, ha nem is kerek évfordulóhoz, de annál szimbolikusabb sorszámhoz érkezett a legnagyobb magyarországi könyves mustra és vásár.

Felismerni és alkalmazkodni

A Fővárosi Szabó Ervin Központi Könyvtárat általában beválogatják a világ legszebb könyvtárai közé, és azt sem árt tudni, hogy Európa harmadik legnagyobb közkönyvtára.

Konzul a piacon

Az európai ember gondolkodásában mindenkor fontos szerepet játszottak a nagy felfedezők útleírásaiból ismert kalandos expedíciók.

Szaké és pálinka

Tudományos igényességgel készült, olvasmányos, bár nem egyestés kikapcsolódás. Tömény, könnyednek semmiképp sem mondható olvasnivaló.

Nem fér a bőrébe

Bede Béla a világon több helyen gyógyszeripari cégeket vezetett. Ha már így alakult, mindenhol alaposan körülnézett, majd megírta tapasztalatait.

Közös standon mutatkoznak be a könyvfesztiválon a V4-ek

Csehország, Lengyelország és Szlovákia legfrissebb irodalmi terméséből nyújt ízelítőt a Visegrádi Négyek (V4) országainak közös standja csütörtöktől vasárnapig a 24. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon.

17 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!