2017. április 24., hétfő, György napja

Címke: konferencia

30 cikk 1/3 oldal

Az energiahatékonyság a fenntarthatóság és versenyképesség alapja

Megfelelő energia-beszerzéssel és az energiaellátó-rendszerek korszerűsítésével hosszú távon is fenntarthatók és versenyképesek lesznek a hazai cégek és intézmények – mondta a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkára pénteken, az I. Jászsági gazdasági és fejlesztési konferencián, Jászberényben.

A világ technológiai újdonságait mutatja be A jövő utcája kiállítás

A világ technológiai újdonságait, a közeljövő áttörő innovációit mutatja be A jövő utcája elnevezésű ingyenes kiállítás Budapesten április 22-én és 23-án. A tárlatot az idei CRAFT szoftverfejlesztői konferenciához kapcsolódóan rendezik meg a fővárosi Madách téren.

Fejlesztés előtt a hazai konferenciaturizmus

A szállodaszövetség ennek kapcsán lapunknak úgy fogalmazott: a köztudottan magasabb költést jelentő üzleti turizmus területén van még hová fejlődnünk.

Magukat ajánlották

A gyűlöletbeszéd társadalom-lélektanába Csepeli György avatta be a közönséget, aki 2002 és 2010 valamennyi MSZP–SZDSZ-kormány körül ott sertepertélt.

Nem lehet tökéletes biztonság a kontinensen

A titkosszolgálatok erőfeszítései dacára sem lehet minden terrorcselekményt kiszűrni, és több ezer potenciális elkövetőt folyamatosan szemmel tartani.

30 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!