2017. július 27., csütörtök, Olga, Liliána napja

Címke: konferencia

22 cikk 1/3 oldal

Engedetlenségre buzdítottak

A Soros Alapítvány által létrehozott Eötvös Károly Közpolitikai Intézet konferenciáján többek között az is elhangzott, hogy az akciók célja a felforgatás.

Hetven éve újra büntették hazánkat

A magasztos elveket az első és a második világháborút lezáró békerendszerben is felülírták a politikai érdekek.

Alakulóban az EU-hadsereg

Európának nincs más választása, mint megvédeni a saját érdekeit – jelentette ki Jean-Claude Juncker egy prágai biztonságpolitikai konferencián.

Miniszteri biztos: fejleszteni kell az emberek egészségtudatosságát

Fejleszteni kell az emberek egészségtudatosságát, mert a megfelelő „egészségműveltség” egyértelműen nemzetgazdasági eredménnyel jár – erről az Emberi Erőforrások Minisztériumának miniszteri biztosa beszélt egy csütörtöki budapesti konferencián.

Nem terheli kapcsolatainkat a CEU ügye

Akárki lesz az USA következő budapesti nagykövete, feladata az lesz, hogy erősítse kapcsolatainkat, nem pedig az, hogy beavatkozzon Magyarország politikájába.

Az eddig közöltnél sokkal többen halhattak meg a kabuli robbantásban

A korábban közöltnél sokkal többen, legalább 150-en haltak meg a Kabul diplomáciai negyedének bejáratánál múlt szerdán elkövetett robbantásban – közölte kedden Asraf Gáni afgán elnök egy kabuli nemzetközi konferencia megnyitóján, amelyen ismételten béketárgyalásokra szólította fel a kormányellenes tálib lázadókat.

Az ENSZ főtitkára az óceánok megmentésére szólít fel

António Guterres ENSZ-főtitkár az óceánok megmentésére szólított fel egy „világkatasztrófa elkerülése” érdekében a világszervezet New York-i székházában hétfőn kezdődött, az óceánokkal és a tengerekkel foglalkozó nemzetközi konferencia megnyitóján.

A közösségi közlekedést preferálja a kormány

A kormány támogatja a közösségi közlekedés elterjedését, hogy megfelelő alternatíva legyen az egyéni közlekedéssel szemben, ennek elérésére több fejlesztés is megvalósul – fejtette ki Homolya Róbert, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) közlekedéspolitikáért felelős államtitkára az Európai mobilitási hét nyitókonferenciáján csütörtökön, Budapesten.

22 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!