2017. november 24., péntek, Emma napja

Címke: konferencia

28 cikk 1/3 oldal

Mobilitási szakmai vitát tartottak a brüsszeli konferencián

Az Európai Bizottság november elején bemutatott mobilitási csomagjának hatásait tekintették át a közuti fuvarozók szempontjából az Európai Parlamentben csütörtökön azon a konferencián, amelyet Deli Andor magyar, Wim Van De Camp holland és Elzbieta Lukacijewska lengyel néppárti EP-képviselők szerveztek.

NFM: a kormány kiemelten kezeli a digitalizációt

idén Budapesten rendezi az Európai Bizottság az év legfontosabb európai infokommunikációs eseményét – mondta Solymár Károly Balázs infokommunikációért felelős helyettes államtitkár.

A kommunista pusztításra emlékeznek

A washingtoni tanácskozás kedd este a hat orosz nő szenvedését bemutató Asszonyok a gulágon című dokumentumfilm vetítésével kezdődött meg.

Koalíciós vita a szén miatt

Több ezer ember vonult fel szombaton Bonnban, hogy a környezetszennyezés miatti aggodalmukat és a szén-­energia elleni tiltakozásukat fejezzék ki.

Műtárgybefektetési konferenciát rendeznek a Müpában

Műtárgybefektetési konferenciát rendeznek november 14-én a Müpában, ahova elősorban a műtárgypiaci tendenciák és új befektetési lehetőségek iránt érdeklődő közönséget várják. A rendezvényen bemutatják A magyar aukciós piac című kiadványt is.

28 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!